Через рідкісну хворобу у жінки на стегнах накопичилися купи жиру: що вона зробила, аби вийти заміж стрункою

Рубі має восьмеро дітей. Але після четвертих пологів вона надзвичайно роздалася у стегнах. Лікарі діагностували рідкісну генетичну хворобу, яка стала на заваді весіллю жінки.

Рубі народила трьох дітей й не набрала жодного грама зайвої ваги. Та після четвертих пологів сталося щось неймовірне. Стегна породіллі роздалися навсібіч і стали втричі ширшими. При цьому решта параметрів тіла зберігалася на допологовому рівні.

Після четвертих пологів стегна жінки збільшилися втричі

Бідолаха не могла без відрази дивитися на себе у дзеркало. Їй здавалося, що вона тепер схожа на човен. Боки у Рубі стали хвилястими, желеподібними. Вони колихалися, як хвилі на морі, коли вона рухалася. Це було дуже неприємно.

Багатодітна мама намагалася сидіти на дієті, займатися спортом, щоб скинути вагу. Та нічого не змінювалося. За цей час вона встигла народити ще чотирьох нащадків. Згодом дізналася від лікарів, що страждає від генетичного захворювання, пов’язаного з розростанням жирових клітин. Таким чином організм захищається, намагаючись не допустити потрапляння токсинів у кров.

Заради весілля

Оскільки не могла підібрати собі весільну сукню, жінка зважилася на ліпосакцію

 

Коханий, з яким Рубі співмешкає вже 10 років, зробив жінці пропозицію руки й серця, але вона в серцях відмовила. Багатодітна 39-річна мама просто не уявляла, як натягне на свої велетенські стегна весільну сукню.

Останньою краплею стали слова одного з покупців, який назвав жінку “величезною”. Рубі звернулася за допомогою до хірургів з проханням відкачати жир з її стегон. Операцію довелося робити в два етапи – спочатку була ліпосакція, внаслідок якої вилучили 4 л жиру. А під час другого хірургічного втручання прибрали зайву шкіру.

Після відкачування жиру жінка врешті погодилася стати нареченою

Нові форми так припали Рубі до снаги, що вона вже за 2 місяці почала готуватися до весільної церемонії. Адже тепер сукня на неї лягала ідеально. Лікарі сказали пацієнтці, що ніколи не стикалися з випадком, коли фігура була б настільки непропорційною.

Нові статті

Схожі статті

Гороскоп на 28 липня 2024 року для всіх знаків Зодіаку: вдача буде з вами – головне триматися за свою мету

Гороскоп на 28 липня 2024 року для всіх знаків Зодіаку: зірки радять вірити в свою мрію, адже так вона обов'язково здійсниться. Астрологічний прогноз.

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?