Рогатий чоловік підібрав відповідну дружину з роздвоєним язиком: пара демонів лякає відвідувачів тату-салону

47-річний бразилець вирішив перетворитися на сатану, тому зробив собі 33 роги на голові. Та й цього фріку видалося замало, тому він постійно вдається до незрозумілих модифікацій.

Мішель Праддо вже побив усі світові рекорди з модифікацій тіла, але йому цього видається замало. Його попереднику в Книзі рекордів Гіннеса вдалося зробити лише 18 імплантатів, а у бразильця їх майже вдвічі більше.

Зовнішній вигляда чоловіка-сатани вражає

Дивак вживив по чотири відростки на кожній половині голови. Решту розмістив на чолі. Сам Мішель працює у сфері татуювань. Але виключно малюнками на тілі не обмежується. Чоловік змінив зовнішність до невпізнання.

За чверть віку, які фрік присвятив зміні зовнішності, він набув справжнього диявольського вигляду. Задля цього йому довелося видалити вуха, відрізати кінчик носа, позбутися сосків і навіть безіменного пальця. Один із сосків дивак навіщось з’їв. А відтяли собі кінчик носа всього три людини у світі, оскільки операція дуже ризикована.

Подругу фрік обрав собі до пари

Про свою професію він теж не забув. Покрив 4/5 тіла тілу суцільним чорнилом. Які плани з продовження змін має, Праддо нікому не розповідає, хоча, напевно, замислив дещо дуже оригінальне.

Дружина не відстає

Люди, що приходять у тату-салон, лякаються подібних персонажів

Дивно, але у найбільш модифікованої людини в світі є вірна подруга, яка повністю розділяє всі заморочки коханого. Вони з Керол уже відзначили 10-річчя стосунків. Жіночка намагається у всьому відповідати обранцю, сподіваючись колись отримати звання жінки-демониці.

Керол з 20 років займається власним перевтіленням. Нині їй 38 років, і вона має роздвоєний язик. Білки очей спочатку залила жовтою фарбою, а згодом змінила її на червону. На її тілі чимало бодимодифікацій. Деякі приходять у салон і лякаються дивної жінки-фріка.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.