Жінка з найбільшим ротом заробляє непогано, але потерпає від хейтерських атак: люди не вибачають унікальності

Саманта Рамсделл офіційно визнана Книгою рекордів Гіннеса жінкою з найбільшим ротом у всьому світі. Чи солодко живеться рекордсменці з подібними антропологічними даними?

Американка, ставши зіркою TikTok через свій величезний рот, здобула не лише прихильників, але й страждає від жорстких нападок хейтерів. Рот у Саманти Рамсделл вміщає бутерброди будь-якої величини. Сюди ж можна відправити 22 зефірки чи 55 льодяників відразу. Яблука 33-річна жінка вільно може ковтати цілими.

Представники, що фіксували рекорд, зробили заміри рота мешканки штату Коннектикут. Виявилося, що губи Саманти здатні розтягуватися до 6,52 см.

Такого величезного рота немає в жодної іншої людини у світі

Між тим жінка постійно отримує не лестиві епітети від недоброзичливців. Найчастіше її називають дівчиною-жабою. А ще були порівняння з пітбулем й іншими не дуже симпатичними тваринами. Цькування вона зазнавала з самого дитинства.

Саманту в школі постійно діставали питаннями, що в неї з обличчям. Через це дитина страшенно комплексувала. Намагалася наносити на губи світлий макіяж, щоб губи не сильно виділялися на обличчі.

Дівчину через надміру великий рот постійно хейтять

Коли виросла, хейтерські атаки не припинилися. Вона весь час чує у свій бік, що є потворою й огидною дівчиною. Частенько в мережі користувачі їй пишуть неприємні питання: “Це фільтр?” Рамсделл втомилася блокувати подібних осіб.

Та все одно на душі кішки шкребуть. Хоча вона намагається полюбити себе такою, яка є, переконуючи сама себе, що є унікальною і не такою, як всі решта.

З 2020 року Саманті її особливість стала приносити непоганий дохід. За кожне відео, викладене в мережу, вона отримує по 30 тис.доларів. У незвичної жінки є мрія – знятися у комедійному фільмі.

Нові статті

Схожі статті

Коли день архангела Михаїла 2024: нова дата, прикмети про погоду, що можна і не можна робити в цей день

З 1 вересня 2023 року православна церква України перейшла на новий стиль. Дати усіх перехідних свят змістилися на 13 днів раніше. Розповідаємо, коли в 2024 році християни святкують Михайлів день.

Були артистами, але здатні на більше: як Пономарьов, Святослав Вакарчук та Олена Вінницька змінили професію

Досліджуємо як українські зірки, включаючи Олександра Пономарьова та Святослава Вакарчука, переосмислили свої кар'єри та знайшли нові життєві шляхи.

Вміє окропити міцним слівцем не гірше за Барбір: Зірка “Х-фактору” розсекретив несподівану правду про Кароль

26-річний співак Микита Ломакін розсекретив несподівану правду про співачку Тіну Кароль, з якою зараз налагодив співробітництво. Виявляється, що ведучій 1+1 Людмилі Барбір є чому в неї повчитись.

Горбунов – сам хотів, а Тараса Тополю не відпустила Alyosha: зірки-чоловіки, які були на пологах у дружин

З кожним днем все більше чоловіків погоджуються на партнерські пологи, серед них і зірки шоу-бізнесу - Остапчук, Монатік, Горбунов та інші, хто був поруч з дружинами момент народження дитини.