Успішний ютубер не втомлюється робити добрі справи: тепер на часі купівля на одній вулиці для родичів і колег

Джиммі Дональдсон веде власний блог на Ютубі. Але 150 мільйонів передплатників здобув не завдяки хайпу й гучним скандалам, а роблячи добрі справи. Виявляється, це теж працює.

Канал Джиммі Дональдсона на YouTube займає почесне четверте місце. Підписники MrBeast залюбки переглядають ролики, в яких чоловік робить добрі справи наліво й направо.

На благочинність ютубер грошей не шкодує. Він оплатив лікування зору цілій тисячі хворих людей, і тепер вони бачать білий світ і не можуть надякуватися своєму рятувальнику.

Ще одною гучною справою для Джиммі стала купівля 20 тисяч пар взуття для бідних африканських дітей. Раніше вони не знали, що таке взуватися і бігали босоніж по просторах Південної Америки.

Ютуб-блогер придбав будинок собі, а потім викупив на всій вулиці для друзів

Перелік справ у благодійника доволі довгий. А останнім часом він вирішив вирішити квартирне питання своїх колег і родичів. Дональдсон придбав будинок у Північній Кароліні. Затишна вуличка так припала до вподоби американцю, що він захотів, щоб і близькі йому люди теж могли потішитися.

Власне надбання блогер прикупив за 318 тис. доларів. А потім поступово став витісняти сусідів із вулиці, скуповуючи їхню нерухомість. Оскільки ніхто з людей не збирався переїжджати і не викладав своє житло на рієлторські сайти, довелося запропонувати людям так ціну, від якої вони просто не могли відмовитися.

Одна родина на вулиці поки що не з’їхала

Таким чином ютубер став власником п’яти будинків, розташованих поряд. Для Джиммі це невелика сума. Адже тільки у 2021 році він заробив 54 млн доларів. То чому б не вкластися в нерухомість й не поселити друзів і родичів, щоб усі були під рукою?! Вся покупка обійшлася американцю в 1,45 мільйона доларів.

Наразі залишився лише один будинок, що не належить багатію. Люди, які в ньому живуть, хочуть, щоб діти закінчили школу, а потім уже звільнять житло для дивака-сусіда.

Нові статті

Схожі статті

Були і зради, і розлучення: заплутана історія кохання Юрія Нікітіна та Горбачової – дали одне одному шанс

Юрій Нікітін і Ольга Горбачова давали одне одному шанс кілька разів та все ж таки любов перемогла і попри тривалу паузу, вони знову зійшлись - як починався їхній роман?

“Став банкрутом”: відомий блогер розкрив всі карти щодо фінансів 51-річного Олега Винника – весь в боргах

Тепер стало зрозуміло, чому Олег Винник вирішив повернутись на музичну сцену - відомий блогер приголомшив новиною, що у співака немає на що жити.

3 дівчинки, 3 хлопчика: зіркові мами, у яких народжуються діти однієї статі – Осадча, Ребрик, Решетнік

В українському шоу-бізнесі є зіркові батьки, в яких народжуються діти однієї статі. Розповідаємо, в кого із знаменитих українців вдома – одні принцеси, а хто виховує одних козаків.

Зради та нерозділене кохання: Макс Барських назвав реальну причину, чому не має стосунків – “Є складнощі”

Макс Барських наразі є холостяком, але відомо, що співак мав не одні стосунки, але також неодноразово до нього проявляли невірність - музикант зізнався, з якими складнощами він зіштовхується.