Діти в родині альбіносів потерпали від хейту: як вдалося безколірним людям повернути втрачену самооцінку

Всі шестеро дітей в цій пакистанській родині народилися з альбінізмом, повністю унаслідувавши рідку хворобу від своїх батьків. Такої кількості альбіносів в одній родині в світі більше не існує.

Нині родина Ковентрі мешкає у Великій Британії і почувається нормально. Коли ж імена братій і сестер з’явилося в Книзі рекордів Гіннеса, то їх узагалі всі стали поважати. Та так було далеко не завжди. Коли вони були дітьми й мешкали в Пакистані, то страшенно потерпали від нападок оточення. Три брати й три сестри весь час намагалися триматися купи, бо не знали, з якого боку відбудуться нападки.

Батьки і шестеро дітей вродилися альбіносами

Їхній стан пов’язаний з генетичним захворюванням, коли організм не виробляє меланін у достатній кількості. Через це члени родини мають не лише білу шкіру, волосся, брови, але й погано бачать, оскільки в райдужних оболонках бракує пігменту.

Та людям було байдуже до того. Всім гуртом хейтили дітей, не схожих на всіх інших. Їх не запрошували на дні народження однолітків, не брали на спортивні змагання. Звідусіль їх виганяли. Ніхто не хотів дружити з безколірними дітьми.

Альбіноси – рекордсмени Книги Гіннеса

Доходило до того, що родині під двері підкидали собачий кал, частенько розбивали вікна і навіть підкладали до поштової скриньки бенгальські вогні. Рідним людям не залишалося нічого іншого, як гуртуватися один довкола одного, бо суспільство їх не визнавало за повноцінних членів.

Нині Ковентрі намагаються якомога більше розповідати людям про свою відмінність, пояснюючи, що це захворювання, яке неможливо вилікувати, і до альбіносів слід ставитися толерантно. Потрапляння до Книги рекордів ще більше згуртувало братів і сестер та повернуло їм самооцінку, якої їх весь час намагалися позбавити люди з близького оточення.

Нові статті

Схожі статті

“Я була залежна від нього”: 35-річна Ксенія Мішина розповіла, якими були її стосунки з першим чоловіком

Ксенія Мішина має сина Платона, якого народила від свого першого коханого, але стосунки були не тривалими та вони розійшлись. Що відомо про першого чоловіка акторки?

Був тричі одружений та має 7 дітей: Дмитро Гордон розповів, як познайомився з дружиною Олесею Бацман

Дмитро Гордон тричі був одружений та має 7 дітей від різних шлюбів, але незважаючи на це він знайшов ту саму Олесю Бацман, з якою понад 12 років разом - як познайомилось подружжя?

Дивна блузка, беретик і яскравий макіяж: Андрій Данилко показав, як змінювався образ Вєрки Сердючки з 90-тих

Вєрка Сердючка здобула шалену популярність завдяки своєму комічному образу, який одразу підкорив публіку, але що змінились з часів 90-тих років?

“Напевно, настав час”: Олена Віницька зізналась, що розлучалась з чоловіком аж на 2 роки і назвала причину

Екс-учасниця жіночого тріо Олена Вінницька вперше зізналась, що мала з чоловіком Сергієм Большим кризу та розлучалась на два роки - що сталося між подружжям?