У жінки були серйозні проблеми зі здоров’ям: лікарі замість лікування порадили фітнес і схуднення

Жінка регулярно скаржилася медикам на надміру великий живіт. Але ті відмахувалися – мовляв, треба худнути. Згодом з'ясувалося, що пацієнтка страждала від величезної кісти.

Медики проморгали серйозну проблему в стані пацієнтки. У мешканки Англії постійно збільшувався живіт. Але люди в білих халатах обстежень не робили, лише радили розпочати процес схуднення – менше їсти і більше рухатися.

На скарги Пейслі Ділан, що в неї постійно болить спина, менструації проходять тяжко, і вона не може дотягнутися до черевиків, щоб зав’язати шнурки, вони не зважали. Казали, якщо схудне, все налагодиться.

Всі довкола вважали, що жінка перебуває при надії

Час минав, а живіт лише збільшувався. Англійка вже боялася виходити з дому, бо всі вітали її з майбутнім поповненням, вважаючи, що жінка перебуває при надії. Жінка серйозно взялася за себе, скинувши 19 кілограмів. Виснажувала себе фітнесом і майже нічого не їла. Але марно – живіт продовжував поступово збільшуватися.

Оскільки Пейслі консультувалася з двома лікарями, які в один голос запевняли, що проблема криється у зайвій вазі, то вірила їм беззастережно. Так минуло два десятиліття страждань і мук. Врешті жінка не витримала й вирішила звернутися до третього спеціаліста.

Під час операції в жінки вилучили 41-кілограмову кісту

На цей раз до скарг пацієнтки поставилися з достатнім рівнем серйозності. Було проведено ряд досліджень. З’ясувалося, що зайва вага тут абсолютно ні до чого. Насправді пацієнтка страждає від кісти. За ці роки пухлина розрослася до неймовірних розмірів, затягнувши аж на 41 кілограм.

30-річній жінці терміново зробили операцію. Після хірургічного втручання живіт зник, неначе його й не було, а Ділан вперше відчула полегшення за довгі роки життя.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?