Чотири рідні сестри завагітніли майже одночасно: такого унікального випадку акушери не пригадують

Неймовірна родинна історія трапилася в Америці. Там чотири сестри, різниця у віці між старшою й меншою з яких складає 17 років, раптово завагітніли в один і той же час.

Теоретично в подібній ситуації немає нічого дивного. Жінкам властиво вагітніти й виношувати дитину. Водночас у пологовому будинку народжують відразу кілька породіль, а значить, всі вони завагітніли приблизно в один час.

Лікарі, приймаючи пологи 1 жовтня, жартують, що це новорічні сюрпризи, адже зачали малят саме новорічної ночі. Але такого випадку, щоб одночасно народжували відразу чотири родички, в науці поки що не описано. Тож у чотирьох сестер Гудвіллі є всі шанси потрапити після пологів до Книги рекордів Гіннеса.

Чотири сестри різного віку в один момент завагітніли

Родина переїхала до США з Великобританії. Старшій з дівчат нині 41 рік, а молодшій лише 24. Вони звикли жити разом, тому й на новому місці поселилися поряд. З дитинства дівчатка звикли користуватися спільно одягом чи косметикою, особливо не розбираючи, де чия річ. Місячні в усіх чотирьох теж починалися в один день.

Тепер рідні сестри збираються народжувати одночасно, перебуваючи при надії. Батьки й родичі довго не могли повірити в подібний збіг, але правда виявилася настільки несподіваною. Довелося змиритися.

Сестри радіють, що новонароджені діти будуть ровесниками

Дізнавшись, що невдовзі стануть мамами, Керрі-Ен, Джей, Емі та Кейлі влаштували гучне святкування, запросивши чимало людей розділити з ними велике щастя. Сестри радіють, що їхні нащадки будуть одного віку. Їх можна буде разом відправляти одночасно до садочка, а пізніше до школи.

Звісно, пологи не відбудуться в один день. Середні Кейлі Стюарт та Джей Гудвіллі очікують на поповнення у травні. Наймолодша Емі Гудвіллі стане мамою наприкінці серпня, а найстарша Керрі-Енн Томсон завершить родинний цикл появою нащадка у жовтні. Попри різні дати пологів явище все одно є унікальним.

 

Нові статті

Схожі статті

Були і зради, і розлучення: заплутана історія кохання Юрія Нікітіна та Горбачової – дали одне одному шанс

Юрій Нікітін і Ольга Горбачова давали одне одному шанс кілька разів та все ж таки любов перемогла і попри тривалу паузу, вони знову зійшлись - як починався їхній роман?

“Став банкрутом”: відомий блогер розкрив всі карти щодо фінансів 51-річного Олега Винника – весь в боргах

Тепер стало зрозуміло, чому Олег Винник вирішив повернутись на музичну сцену - відомий блогер приголомшив новиною, що у співака немає на що жити.

3 дівчинки, 3 хлопчика: зіркові мами, у яких народжуються діти однієї статі – Осадча, Ребрик, Решетнік

В українському шоу-бізнесі є зіркові батьки, в яких народжуються діти однієї статі. Розповідаємо, в кого із знаменитих українців вдома – одні принцеси, а хто виховує одних козаків.

Зради та нерозділене кохання: Макс Барських назвав реальну причину, чому не має стосунків – “Є складнощі”

Макс Барських наразі є холостяком, але відомо, що співак мав не одні стосунки, але також неодноразово до нього проявляли невірність - музикант зізнався, з якими складнощами він зіштовхується.