Кіт повністю зіпсував ремонт: наніс збитків на десятки тисяч євро

Кіт наніс чималих збитків будівлі мерії в Нідерландах. Підступна тварина тишком пробралася в ратушу Доккума і влаштувала справжній бедлам.

Працівники щойно завершили ремонтні роботи й збиралися влаштувати урочисте відкриття. Та не склалося. Муркотик проник у приміщення, розташоване в Фрісландії, набачивши отвір. Прогулюючись по поверху, тварина випадково натиснула на кран, з якого почала виливатися вода.

Одна котяча нічна прогулянка ратушею принесла збитків на 10 тисяч євро

Підрядник, що завітав вранці до приміщення, знайшов сліди “злочинця”. Все мерське крісло було вкрите шаром котячої шерсті. Потоп зіпсував не лише підлогу, але й стіни та меблі, до того ж просочився в гараж.

Працівники мерії не змогли приступити до роботи. Тільки чверть робочих місць залишилася неушкодженою. Приміщення потребує ретельного висушування і повторних косметичних процедур. Мер приблизно оцінив збитки, нанесені твариною – вийшло в межах 10-20 тисяч євро. Винуватця переполоху виловили й виселили з приміщення.

Особу злочинця вирахували за кріслом, на якому залишилися сліди котячого смуху

Як прогнати чужого кота-шибеника

Якщо вам добре знайомі котячі пустощі, і хочеться прогнати з власної ділянки сусідського пухнастого нахабу, слід вдатися до кардинальних методів.

Поливайте город регулярно. Сира вогка земля, в якій можна забруднити лапки, категорично не сподобається непроханому гостю.

Можна встановити автоматичну поливалку. Тварина кілька разів потрапить під раптовий душ і надалі обходитиме ваш город десятою дорогою.

Якщо завести великого собаку, то він відлякуватиме всіх чужих котів від господи. Чотирилапі оберуть для себе інші шляхи.

Нові статті

Схожі статті

Ірма Вітовська, Ахтем Сеітаблаєв та інші: відатні кінодіячі України отримали президентську нагороду

Відомі українські кінодіячі напередодні Дня українського кіно отримали особисті відзнаки від Президента України. Всього нагороди отримали 11 кінодіячів. Відповідний указ був підписаний 13 вересня.

Ефектна фотосесія посеред інопланетного пейзажу: Ольга Мартиновська з “МастерШефа” знайшла трактор На Марсі

Суддя з "МастерШефу" Ольга Мартиновська показала нові фотографії зі свого відпочинку. Цього разу вона майнула подалі від Чорного моря і опинилась… посеред марсіанських пейзажів.

“Ми переїхали”: 30-річна дружина Віктора Павліка вперше провела екскурсію новою квартирою (ФОТО)

Нарешті здійснилась мрія бізнесвумен Катерини Репяхової та вона разом із Віктором Павлік і Михасиком переїхали до нової квартири - як вона виглядає?

Згадайте смак дитинства: як приготувати пухкий манник лише з 1 склянки сметани – швидко та дешево

Манник вийде нереально смачним, навіть якщо ви зовсім не вмієте готувати - рецепт пухкої та ніжної випічки лише з однієї склянки сметани. Покроково.