Лікарі давали 12-річному пацієнту прогноз на 1 рік життя, а він не послухався: виріс, одружився і живе

Коли у 12-річного підлітка виявили пухлину в мозку, лікарі визнали – жити пацієнту залишилося не більше року. Відтоді минуло 18 років, а чоловік продовжує топтати цей світ.

Після обстеження підлітка в 12 років, медики були категоричними – він невдовзі помре. У хлопчика виявили рак рідкісної форми. Шансів, що організм здолає подібну хворобу не було жодних.

Мешканець Нешвіла змирився з тим, що невдовзі має померти. У нього виявили піломіксоїдну астроцитому. З таким агресивним діагнозом практично ніхто довго не живе. Усе ж підлітку зробили операцію на мозку, видаливши частину разом із пухлиною.

У 12 років підлітку зробили операцію на мозку, видаливши пухлину

Після того була хімієтерапія і довга реабілітація. Хлопчина втратив здатність пам’ятати події, що відбулися нещодавно. Він не може назвати імен людей, які його оточують, не може сказати, що їв на сніданок. Доводиться носити з собою блокнот і все нотувати.

Як безнадійному хворому, йому запропонували взяти участь у програмі “Здійсни бажання”. Тож разом із родиною підліток побував на Гаваях. Час ішов, а гостя з косою не навідувалася до спальні хлопця.

 

Попри негативні прогнози, пацієнту вдалося дожити до 30-річчя

Він виріс, влаштувався на роботу в лікарню, де йому було поставлено настільки страшний діагноз. Американець одружився. У нього навіть народилося двоє дітей. Отак непомітно чоловік дожив до 30-річчя. Звісно, щороку проходить обстеження. Лікарі кожного разу хочуть переконатися, чи не відновила свій ріст пухлина.

Шанси жити далі в американця мізерні навіть зараз, але він намагається про це не думати. З усім тим ескулапи здивовані – як безнадійний хворий зміг повністю одужати?! На сьогодні передумов рецидиву не зафіксовано.

Нові статті

Схожі статті

Зірка “Х-фактора” Аіда Ніколайчук показала, як працює її чоловік-каскадер: ви таке тільки в кіно бачили

Переможниця популярного українського шоу "Х-Фактор" Аіда Ніколайчук нещодавно розповідала, що вийшла заміж за каскадера з Голлівуду. В Stories співачка поділилася кадрами із роботи коханого.

“Не планувала, чесно кажучи”: Могилевська вперше розповіла про те, як стала мамою двох дівчат – 13 і 4 роки

Наталія Могилевська нещодавно стала мамою двох дівчаток, але чи було це в її планах - співачка розкрила всі карти про всиновлення дітей. Подробиці.

Її життя змінилось на 360 градусів: куди зникла 35-річна зірка жіночого тріо Єва Бушміна – не в Україні

Єва Бушміна була впізнаваною артисткою своїх часів і під час участі у "Фабриці зірок" і під час перебування у жіночому гурті, але зараз все змінилось - чим займається співачка?

“Зловив зіркову хворобу”: екс-учасник “Океан Ельзи” розповів про “викрутаси” Вакарчука на піку популярності

Святослав Вакарчук вражає своєю силою духу та надихає мільйони українців, але не завжди так було - екс-учасник гурту "Океан Ельзи" Павло Гудімов розповів, як той "зазнався" через шалену славу.