Чоловікам не можна довірити ані собаку, ані дитину: обов’язково щось наплутають

Чоловіки гарно пораються з багатьма важливими справами, але здатні проколотися на якихось дрібничках. Особливо кумедно виглядають, коли їх просять зробити щось зовсім простеньке.

Чоловік переплутав собаку

Подружжя з Каліфорнії, в принципі, живе душа у душу. Тож коли чоловік вирішив зробити добру справу, дружина Коко доручила з’їздити в салон грумінгу. Задача була доволі простенька – привезти додому улюблену собачку жінки після стрижки.

Чоловік привіз від грумера чужу собаку

Руді залюбки зголосився виконати доручення. Сів за кермо, проїхав до салону, зайшов у середину й сповістив присутнім, що його до них прислала дружина Коко. Йому винесли невеличкого песика. Господар помітив, що він не дуже схожий на домашнього улюбленця, але вирішив, що це чотирилапу істоту намарафетили до невпізнання, то й забрав із собою.

А вдома Коко закатала справжню істерику, отримавши замість своєї улюблениці зовсім чужого пса. Виявляється, грумери неправильно зрозуміли чоловіка й видали йому собаку на ім’я Коко. Довелося їхати назад й обмінюватися собачками з хазяями, які були на місці й дуже нервували через підміну.

Чоловік переплутав дітей

Попередня історія – ще пів біди порівняно з тією, що трапилася з нашим наступним героєм. 80-річний дідусь відбув у дитсадок, аби забрати свою онуку. Підійшов до воріт, побачив малюків, які гралися на подвір’ї, вигукнув ім’я.

Дідусь привів з дитсадка чужу дитину

Одна з дівчаток побігла назустріч літній людині. Дідусь узяв дитя за руку і повів додому, розпитуючи дорогою, чим мала займалася протягом дня. Дитина бадьоро розповідала останні дитсадкові новини.

Тільки коли зайшли до квартири, бабуся сплеснула в долоні – на порозі стояв її чоловік із чужою дівчинкою. Жінка тут же зателефонувала до дитсадка й сповістила про підміну. З’ясувалося, що в дівчаток були ідентичні імена, от 4-річна дівчинка й підійшла, думаючи, що кличуть саме її.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.