Кіт може товаришувати з пацюком, а пес – із білкою: як іще дивують домашні улюбленці, “закохуючись” не в тих

Зазвичай тварини або ворогують з представниками інших видів, або ставляться до них із повною байдужістю. Та іноді трапляються дивовижні випадки нестандартної дружби братів наших менших.

Свиня і курка

У притулку, де поселили в’єтнамську вислобрюху свиню Франциско, тварина раптово знайшла собі компаньйона в особі курки Аліси. Вони практично весь час знаходяться поряд.

Свиня з задоволенням катає курку на спині

Від Франциско хазяї відмовилися, бо вважали, що це мінісвинка. А коли подарована на день народження донечки тварина виросла надто великою і не вписувалася у приміщення, від неї довелося позбутися. Алісу ізолювали на карантин, щоб переконатися у відсутності пташиного грипу. Доля звела птаха і ссавця в одному місці, й вони стали нерозлучними. Курка часто сидить на спині у свого великого друга, а того, здається, це повністю влаштовує.

Кіт і щур

Кіт – і щур – чудова білосніжна парочка

Заклик кота Леопольда із відомого мультика жити дружно, здається, врешті втілився в життя. На цей раз мило потоваришували кіт із пацюком. У подібну ідилію мало хто може повірити, тому ролик, викладений хазяями в мережу, набрав мільйони переглядів і купу коментарів.

Собака і білка

Пес закохався у білку

Ретривер Мерфі став багато часу проводити на задньому дворі. Хазяйка надумала стежити за годованцем й з подивом дізналася, що Мерфі очікує на руду подружку. До нього в гості зрідка навідувалася білка, яку жінка тут же нарекла Чіппі.

Дружба між псом і білкою настільки зміцніла, що Чіппі стала підходити до дверей, викликаючи Мерфі на прогулянку. Дівчина стала підгодовувати подружку чотирилапого горішками. Невдовзі білка стала настільки сміливою, що почала заходити в комору. Кавалер завжди намагається наділити гостю подарунками – приносить свій м’ячик та інші іграшки. Отака дивна любов.

Нові статті

Схожі статті

Холостяк, як знають всі: 74-річний Михайло Поплавський не завжди був самотнім – хто були його жінки

Михайло Поплавський завидний холостяк, але так було не завжди - що відомо про бурхливе особисте життя співочого ректора, який двічі був одружений.

Маркетологи від Бога: в Україні продають щасливе ліжко для тих, хто й досі шукає діточок в капусті

Українські продавці виходять на новий рівень і створюють унікальні оголошення. Вони відразу привертають увагу своєю неабиякою креативністю. Наприклад ось це – про чарівне ліжко.

“Повільніше, пане господарю”: вчені розповіли власникам собак, як правильно спілкуватись із песиком

Нещодавно вчені оприлюднили результати дослідження, метою якого було дізнатись особливості комунікації людей та собак. Як же господарю спілкуватись із песиком, щоб він його розумів краще?

Були і зради, і розлучення: заплутана історія кохання Юрія Нікітіна та Горбачової – дали одне одному шанс

Юрій Нікітін і Ольга Горбачова давали одне одному шанс кілька разів та все ж таки любов перемогла і попри тривалу паузу, вони знову зійшлись - як починався їхній роман?