Підліток не розгубився і врятував сестру від нападника: замість зброї застосував звичайну рогатку

Дивним чином підлітку вдалося врятувати сестру із лап підступного нападника. А допомогла в цьому звичайна дитяча іграшка, яку він тримав у руках.

Небезпека може чатувати на людину будь-де, навіть на власному обійсті. 8-річна дівчинка збирала гриби у себе на задньому дворі, коли ззаду до неї підкрався 17-річний юнак. Непроханий гість вийшов із лісу, схопив дитину за горло і мав намір затягнути поміж дерев, ясно, що з недобрими намірами.

Напевно, надивившись кримінальних фільмів, хлопець діяв, як справжній кримінальник. Однією рукою закрив дитині рот, щоб не кричала, а другою охопив талію і потягнув до лісу.

Нападник підступно підкрався ззаду й мав намір затягнути дівчинку в ліс

На щастя, свідком інциденту став 14-річний брат любительки грибів. Підліток не розгубився і спромігся відбити сестричку в нападника. Сміливий хлопчик поцілив у незнайомця з рогатки. Один постріл поцілив у груди, інший – в голову.

Від несподіванки малолітній маніяк відпустив жертву і сховався між дерев. Він перетнув лісосмугу і вийшов зі зворотного боку в районі автозаправки. Так його й затримали, помітивши характерні подряпини від слідів рогатки.

Звичайна дитяча іграшка – рогатка – стала рятівною паличкою-виручалочкою

Поліцейські подякували сміливому хлопчику, що вступив у нерівний бій із старшим за себе підлітком, і зумів відбити сестру в нападника. Таким чином юнак врятував життя сестричці чи принаймні врятував молодшу родичку від чогось дуже страшного.

17-річного агресора звинуватили в нападі на неповнолітню дитину, нанесенні тяжких тілесних ушкоджень, нанесенні побоїв. Його ув’язнили за грати в окрузі Алпіна. Суддя визначив суму застави в 150 тис. доларів.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.