Чоловік набив на тіло найгірше зображення дружини: яким чином помстилася благовірна за подібну підступність

Чоловік і дружина живуть в мирі й злагоді. Зазвичай вони гарно сприймають жарти і підколи. Та одного разу благовірний утнув таке, що страшенно розлютило жінку. Яким чином помстилася благовірна?

Коли Теан Гроув побачила татуювання, яке зробив її чоловік, то страшенно розлютилася. Раніше вони практично ніколи не сварилися, але тепер ледь не до розлучення справа дійшла. Після сліз, істерик і лайливих слів жінка трішки заспокоїлася й почала сміятися. Але подумки втямила, що ладна жорстоко помститися благовірному за його вчинок.

Чоловік набив не передпліччі найгірше фото дружини

Що ж такого утнув Джаррод, що довів кохану до істерики? Річ у тім, що веселун вирішив набити на тілі чергове тату, але не якусь там квіточку чи незрозумілі ієрогліфи. Австралієць замахнувся на зображення обличчя власної дружини. От тільки одна заковика – обрав для цього найгірше фото. Теан ненавиділа знімок, на якому скорчила смішну пичку. А благовірному видалося, що саме тут вона виглядає найприродніше. Тому він і пішов до тату-салону саме з цією світлиною.

На роботу майстер витратив 8 годин часу. Постарався на славу – жінка виглядала дуже природно. От тільки коли Гроув побачила свій відбиток на тілі чоловіка і втямила, що це на все життя, то перетворилася на справжню мегеру.

Жінка придумала, як помститися благовірному

Врешті жінка опанувала себе й навіть почала сміятися. Цей сміх був мстивий, бо вона відразу ж окреслила подумки план помсти. За кілька тижнів Теан втілила його в життя. Нічого нового не стала придумувати. Просто підібрала найгірше фото свого коханого чоловіка і теж набила його собі на передпліччя.

Гадала, що таким чином змусить Джаррода розлютитися. Але нічого подібного не сталося. Чоловік, побачивши новий витвір на тілі дружини, сміявся до сліз. Жінка все одно отримала вдоволення від скоєного. Процедура на кілька годин не завдала особливого болю. Натомість почуття помсти було вгамовано.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?