Балерина зробила собі талію у 29 см: задля цього дівчині не довелося лягати під ніж хірурга

Дівчина не ставила собі за мету стати володаркою осиної талії. Все за неї вирішила підступна хвороба, що завадила бідолашці займатися улюбленим балетом.

Рут Лужан займалася балетом і мріяла виконувати сольні партії на сцені. Але не склалося. Коли юній балерині минуло 19 років, викладач помітив невідповідність рухів у дівчини й порадив проконсультуватися з лікарем.

Діагноз, поставлений мексиканці, неабияк приголомшив. Виявляється, юнка страждає на синдром гіперлаксії. Це дуже рідкісна хвороба, при якій зв’язки надміру розтягуються і не можуть нормально підтримувати суглоби.

Необхідність постійно носити корсет призвела до катастрофічного зменшення талії

Про балет Рут, яка страждала на гіперрозслабленість, довелося забути назавжди. Життя дівчини змінилося до невпізнання. Але хвороба раптово принесла інше захоплення. Лікарі попередили, що пацієнтці треба весь час носити корсет, інакше вона відчуватиме біль у суглобах, скутість у рухах, буде швидко втомлюватися. А ще підступні суглоби будуть постійно клацати.

Отже, Лужан дослухалася до рекомендацій ескулапів і ретельно виконувала всі настанови. Від постійного носіння корсета під одягом талія дівчини стала катастрофічно зменшуватися. У 26 років Рут мала талію в об’ємі всього 29,9 см. Такого приголомшливого результату дівчині вдалося досягнути без хірургічного втручання, виключно носінням жорсткого корсета.

Об’єм талії у дівчини складає всього 29 см

Світлини дівчини з осиною талією в мережі стали набирати мільйони переглядів, і мексиканка стала зіркою Інстаграму. Її фігура набула форми пісочного годинника, що неабияк вражало користувачів.

Тепер дівчина не переймається, що довелося забути про кар’єру балерини. Їй подобається її новий образ. У туго зашнурованому корсеті вона почувається розкутою, з гарною поставою. А за її життям з цікавістю стежать понад 1,3 мільйона підписників.

Нові статті

Схожі статті

Квашена капуста вийде хрумкою та смачною: перевірений рецепт за 30 хвилин – додайте в банку ось це

Осінь – сезон для приготування смачної та хрумкої квашеної капусти. Для приготування страви достатньо буде лише 30 хвилин вільного часу. Бродіння займе ще 3 дні.

44-річна Соломія Вітвіцька показала всім на “1+1”, як її змінило нещодавнє весілля: жінка-мрія (Фото)

Соломія Вітвіцька світиться від щастя, перебуваючи у стосунках із Олексієм Ситайлом і нещодавно пара відгуляла весілля - телеведуча показала, як вона виглядає після цієї події.

2 зведених сестри по татові і по мамі: Віталій Козловський вперше розкрив правду про своє сімейне положення

Віталій Козловський завжди відвертий зі своєю аудиторію, тож цього разу він не робив виключення та розкрив факт, який приголомшив всіх - чи знали ви, що співак має двох зведених сестер?

Зірка “Х-фактора” Аіда Ніколайчук показала, як працює її чоловік-каскадер: ви таке тільки в кіно бачили

Переможниця популярного українського шоу "Х-Фактор" Аіда Ніколайчук нещодавно розповідала, що вийшла заміж за каскадера з Голлівуду. В Stories співачка поділилася кадрами із роботи коханого.