5-річна донька розповіла мамі, що насправді в неї інша мама: шокуючі дива реінкарнації

Жінка була надзвичайно шокована, коли її 5-річна донечка сповістила, що має іншу маму. Дитина пояснила, що раніше в неї була численна родина.

Ешлі 3 роки тому довелося пережити доволі неприємні хвилини під час розмови зі своєю донькою. Дівчинка, якій на той момент було всього 5 рочків, заявила жінці, що насправді в неї була інша мама, але вона разом із нею загинула.

Чути подібне було неприємно, але американка записала розмову на телефон, щоб потім показати донечці, коли та підросте. Дівчинка наполягала, що жінка є її новою мамою, а справжня померла багато років тому.

За словами дитини, вона з родиною втрапила у ДТП і загинула

Зі слів дитини виходило, що у 1942 році у неї була родина – тато Самюель, мама, імені якої вона не пам’ятає – чи то Христина, чи то Валентина – і брат з сестричкою. Того дня вони всім гуртом їхали на машині, за кермом якої перебував глава родини.

Чоловік повертав ліворуч, не помітивши зустрічної автівки, яка врізалася їм у бік. У підсумку мама і донька загинули в тій жахливій автотрощі, а решта родини залишилися живими.

Підсумовуючи свою розповідь, дитина сказала: “Удамо, що ти моя справжня мама. Хоча насправді це не так”. Ешлі не знала, що з цим робити, тому залишила все як є. А за 3 роки, коли донечка трішки підросла, стала обережно розпитувати, чи пам’ятає та свою першу сім’ю.

Дівчинка, що загинула в ХХ сторіччі, реінкарнувалася у ХХI ст.

Дівчинка відповіла ствердно і знову висловила версію про смертельне ДТП. Ешлі звірила свіжу розповідь зі старим записом, і все збіглося до найменших деталей. Вона поцікавилася в дитини, чому та не пристебнулася паском безпеки, на що мала зауважила, що тоді не існувало пасків безпеки.

Почувши подібне, Ешлі врешті повірила в реінкарнацію. Виходить, душа тієї дівчинки переселилася в тіло її донечки.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.