Дворічна дитина вийшла “прогулятися”: за 4 дні дівчинку розшукали в лісі за 10 км від її оселі

Три ночі й чотири дні пішло на те, щоб розшукати 2-річну Віолетту з Харківщини, яка вийшла на вулицю і зникла. Рідні вже й не сподівалися, що побачать донечку живою.

Тисяча людей блукали околицями в надії розшукати дитину. Серед них були і поліцейські, і військові, і волонтери, і місцеві мешканці. Минуло три довгих ночі, допоки пошуковці натрапили на знесилену дівчинку, яка найперше попросила водички.

Спочатку оглянули всі закутки в селі на Харківщині, далі перейшли до чагарників, лісосмуги, навіть у болоті й водоймах шукали. Коли врешті побачили дитинча в лісі, напоїли водою і передали на руки медикам.

До пошуку Віолетти долучилася тисяча осіб

Дівчинку оглянули й дійшли висновку, що вона загубилася сама, ніхто зі зловмисників до цього непричетний. Мама Віолетти Мужечук була певна, що дитину викрали. Сповістила про НП чоловіку, який воює. Тому дали відпустку, щоб міг долучитися до пошуків донечки.

В перші два дні до пошукової операції залучали по півтисячі людей, а 27 травня радіус збільшили, і кількість осіб зросла вдвічі. Прочесали довколишні села, ліси, луки, узбережжя водойм, залучили водолазів, щоб перевірили дно. Зазирнули в усі покинуті хати, не оминули жодного з колодязів.

Найперше дитина попросила водички

Знайшли Віолетту зі Скрипаїв Слобожанської громади посеред лісу на четвертий день за 10 км від дому. Маля сиділо під деревом й було дуже знесиленим. Поліцейські з Богодухівського району, що проходили повз, почули стогін і продерлися крізь хащі. За людьми полювали полчища комарів. На диво, дівчинка не була покусаною. Хіба що на тілі виднілися сліди подряпин від гілок.

Дитина пройшла ліс по діагоналі, опинившись з іншого боку від свого будинку. Рятівник узяв Віолетту на руки, а вона стала просити: “Водю, водю!” Якби дитина не подала звук, люди могли б пройти повз те місце, не помітивши малюсінький клубочок у траві.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.