Голка з ниткою знайшлася в котячому шлунку: як рятували муркотуху від небезпечної напасті

Хазяйка кішки Лулу страшенно переполошилася, коли її годованка проковтнула голку разом із ниткою. Чи вдалося врятувати смугасту бешкетницю?

Хазяйка кішки Лулу страшенно переполошилася, коли її годованка проковтнула голку разом із ниткою. Чи вдалося врятувати смугасту бешкетницю?

Джейн Брігам-Кертіс обожнює свою кішечку породи Регдолл. Та одного дня однорічна пухнаста улюблениця завдала жінці чималого клопоту. Річ у тім, що Лулу проковтнула величезну голку завдовжки 5 см, в яку було вдіто довгу червону нитку.

Англійка лише на кілька хвилин залишила засіб для шиття на підвіконні, щоб поговорити телефоном. А коли повернулася, голки з ниткою ніде не було. 55-річна жінка почала шукати пропажу, а потім пригадала, що під час розмови чула металевий скрегіт.

Голка з ниткою знайшлася у котячому шлунку

Стурбована власниця кішки запідозрила лихе, тому відразу ж повезла Лулу до ветлікарні, в якій сама ж і працює у реєстратурі. Рентген підтвердив найгірші побоювання. В шлунку кішки й справді помітили іншородне тіло.

Довелося залучати ендоскопію. Пошук голки в шлунку ускладнювався тим, що Лулу нещодавно добряче заправилася. Їжа не встигла переваритися й заважала ветеринарам робити свою справу. Врешті за шматочком сухого печива лікар набачив шматочок червоної нитки.

Голка, витягнута за шлунку Лулу, завдовжки аж 5 см

Кішці вставили зонд і через нього щипцями підхопили нитку. Операція з вилучення голки тривала 40 хвилин. Урешті екзекуцію було завершено. Лулу пощастило – їй навіть шви не довелося накладати.

Кілька годин ветлікар спостерігав за пухнастою пацієнткою, а потім відпустив її додому разом із господинею. Звісно, якби жартівлива Лулу проковтнула кульку, можна було сподіватися, що вона вийде з тіла кішки природним шляхом. Але ж голка несла чималу загрозу тварині, тому довелося вилучати предмет ось таким складним чином. Пані Джейн щиросердно подякувала ветеринарам-рятівникам.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?