Зять із тещею завели двох дітей на очах у всієї родини: яким чином спливла правда про таємні стосунки

Все у подружньої пари було гаразд, допоки дружина одного дня не застукала чоловіка у ліжку з… тещею. Це раптове повернення додому коштувало розлучення двом родинам.

Наталі було 15 років, коли вона познайомилася з Дмитром. Молодята покохали одне одного, а за 2 роки, коли дівчина завагітніла, побралися. Мешкало подружжя у будинку навпроти батьків Наталі. Це було дуже зручно, адже родина мала двох дітей, і мама народила ще двох. От жінки по черзі й приглядали за малечею.

Жодних проблем у стосунках Наталі з Дімою ніколи не виникало. Жили душа в душу, ростили дітлахів, дбали про власний добробут. Як раптом після 22 років шлюбу трапилося таке, від чого жінка й досі не може прийти до тями.

Одружившись, зять тут же закрутив шашні з тещею

Наталя повернулася з роботи трішки раніше, ніж зазвичай, зазирнула в спальню і жахнулася. У ліжку розважалися благовірний з її матір’ю. В серцях спантеличена жінка почала кричати на перелюбців. На що матір грубо послала доньку під три чорти, оскільки та завадила довести розвагу до кінця.

Наталя накинулася на родичку з кулаками, і та змушена була втікати додому без одягу, нашвидкуруч загорнувшись у ковдру. Все це відбувалося на очах старшої доньки Наталі. Звісно, був гучний скандал. У підсумку сім’ї доньки й матері розвалилися.

Жінка застукала благовірного і свою матір на гарячому

Під час судової тяганини з’ясувалося, що двох менших дітей розпусниця народила не від законного чоловіка, а від зятя. Такі результати показав тест ДНК. Тобто всі ці 22 роки вони таємно кохалися, але ніхто нічого лихого не запідозрив.

Наталя і її татусь пережили подібну підступність дуже тяжко. Нині займаються продажем обох будинків, щоб виїхати в інше місто, де їх ніхто не знає, а значить, не буде тикати пальцями в їх бік.

Нові статті

Схожі статті

Спогади з рідного Мукачева: Святослав Вакарчук у 49 років згадав дитинство і показався у візочку

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився спогадами з рідного міста. Він показав архівну світлину зі свого дитинства, на якому позував у візочку ще зовсім малюком.

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”. 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із Дашею Кацуріною: мріяли піти в похід

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?