Коли сину було 12 років, подружжя з’ясувало, що він має іншого тата: як таке могло трапитися у порядній родині

Шекспірівські пристрасті розгорілися в родині, коли жартома було зроблено тест ДНК. У підсумку з'ясувалося, що молодший син не є рідною дитиною.

Подружжя зачало старшого сина природним шляхом. Він народився світловолосим і блакитнооким – весь у тата. Натомість молодший був чорнявим і смаглявим. Усі подумали, що він більше схожий на маму, але правда виявилася зовсім в іншому.

Донна і Ваннер дружили ще зі шкільної лави. Згодом побралися і народили первістка. Коли з 6 років запланували другу дитину, з’ясувалося, що через грижу в чоловіка у них нічого не виходить.

ДНК тест відкрив страшну правду

Їм було по 35 років, коли вони вдалися до штучного запліднення. В ході ЕКЗ сперму чоловіка використали для запліднення яйцеклітини жінки. За 9 місяців вони стали батьками вдруге, назвавши нащадка Тімом.

Коли меншому хлопчику минуло 12 років, батьки вирішили зробити тест ДНК, щоб дізнатися все про спадковість. Натомість отримали результат, який надзвичайно шокував їх. Виявляється, підліток не є їхнім сином біологічно.

Тепер у Тіма віднайшлася купа біологічних родичів

Адвокат заспокоїв подружжя – хлопчика в них ніхто не відбере. Особливо переживав Ваннер. Батьку було складно усвідомити, що дитина йому нерідна. Він сам повів Тіма на морозиво і розповів страшну правду.

За кілька днів Тім сповістив, що хоче розшукати біологічного батька. Довелося робити ще один тест ДНК, який допоміг вийти на біологічну тітку підлітка. Через неї знайшли її рідного брата Девіна. Чоловік не відразу, але згодився пройти тест на батьківство, який виявився позитивним.

Його дружина також проходила процедуру запліднення у тій клініці. Яким чином сперма чоловіка потрапила до Донни, незрозуміло. Так у Тіма знайшовся рідний брат Тейлор і ще два молодших. Вони познайомилися, і підлітки відразу ж знайшли спільну мову.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?