Весілля з кішкою, собакою чи рептилією: для цієї категорії людей немає нічого неможливого

Що б там не говорили зоозахисники, а деякі люди ставляться до тварин, немов до рівні. Навіть весілля з чотирилапами влаштовують. І не завжди у партнери обирають невинних котиків чи собачок.

Весілля з кішкою з розрахунку

Коли Деборі Ходж відмовили в Лондоні в оренді квартири через наявність кішки, жінка придумала неординарний вихід з ситуації – офіційно оформила шлюб з тваринкою на прізвисько Індія.

Чого не зробиш заради квартири

На думку 49-річної жінки, тепер їх не зможуть розлучити господарі нерухомості. Раніше на вимогу орендодавців Дебора позбавлялася пухнастих улюбленичків, але Індія значить для неї практично те, що й двоє дітей. Бідолашна тваринка втратила лапку під час аварії. Розлучатися з улюбленицею, яка потребує допомоги, щаслива наречена не планує.

Заміж за собаку через злі чари

18-річна дівчина змушена була провести шлюбний обряд із собакою, інакше вона не змогла б позбутися прокляття. Пса привезли прямо на місце урочистості. Тепер Мунда має піклуватися про свого благовірного. А за кілька тижнів після повного очищення карми їй дозволять вступити у шлюб із чоловіком.

Пес-чоловік захистить від чар

Обряд із собакою знадобився задля майбутнього щасливого життя молодят. В іншому разі вони зазнали б нещастя. Для цього району Індії весілля з псом ні в кого не викликає подиву. Дівчата погоджуються на це, щоб надалі у них усе було гаразд.

Одруження з алігатором заради процвітання

В мексиканському місті Сан-Педро-Уамелула мер змушений був зіграти весілля з крокодилихою. Свою Маленьку Принцесу Віктор Уго Соса проніс вулицями міста, вбравши у весільну сукню, а городяни радо вітали молодят.

Алігаторка-наречена принесе достаток

На офіційній церемонії зібралося майже все місто. Наречений навіть поцілував кохану, щоправда, обачливо зав’язав їй пащеку перед цим. Подібні свята є частиною старовинного ритуалу поєднання лідера громади з божеством. Всі свято вірять, що після подібного шлюбу їхнє містечко процвітатиме.

Нові статті

Схожі статті

Спогади з рідного Мукачева: Святослав Вакарчук у 49 років згадав дитинство і показався у візочку

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився спогадами з рідного міста. Він показав архівну світлину зі свого дитинства, на якому позував у візочку ще зовсім малюком.

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”. 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із Дашею Кацуріною: мріяли піти в похід

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?