Людям довіри більше немає: містяни віддають голоси на виборах мерів за тварин – кота, собаку, поні, цапа

Охочих "хоч поржати" з виборів у світі зустрічається чимало. От і вибирають люди собі в мери тварин. Подібної відзнаки у різні роки дочекалися цап, поні, кіт, собака.

Охочих “хоч поржати” з виборів у світі зустрічається чимало. От і вибирають люди собі в мери тварин. Подібної відзнаки у різні роки дочекалися цап, поні, кіт, собака.

Поні в Кокінгтоні

Патрік у невеличкому англійському селищі розпочав свою кар’єру з місцевого пабу The Drum. Господар брав із собою годованця, де тварині виділили власний питний куточок. Мініконячка не лише заливалася Guinness досхочу. Патрік ще й заспокійливо впливав на відвідувачів.

Містяни обрали мером поні

Згодом Кірк Петракіс став водити поні до навчальних закладів і реабілітаційних центрів, даруючи дітям та дорослим позитивні емоції. Тож не дивно, що місцевий люд подав петицію з вимогою призначити Патріка мером Кокінгтона. Поні вбрали в костюм з краваткою і чекають на вітальну промову від новоспеченого очільника.

Собака в Джорджтауні

Почесним мером міста в штаті Колорадо став Паркер-Сніговий пес. Його обрали на посаду одноголосно. Тепер в обов’язки очільника Джорджтауну входять обнімашки з людьми й пригощання печивом.

Містяни обрали мером пса

Інавгурацію було влаштовано за всіма правилами. Паркер з цієї нагоди вбрався в краватку й окуляри. Тепер у собаки додалася ще одна почесна місія – бути талісманом гірськолижного курорту і займатися сеансами терапії з людьми-інвалідами.

Кіт на Алясці

Містяни обрали мером кота

Жоден із кандидатів у мери 1997 року не міг набрати більшості. Тоді хтось запропонував проголосувати за кота Стабса. Так тварина стала почесним мером, що притягнуло до міста чимало туристів. Два десятиліття мер тинявся вулицями, спілкуючись з електоратом. Його каденція завершилася у зв’язку зі смертю у 2017 році.

Цап у Лехітасі

Містяни обрали мером цапа-алкоголіка

Тварині вдалося завоювати прихильність громади завдяки вмінню пити пиво. Тож у 1986 році йому довірили очолити місто. На жаль, царював козел недовго – побився зі своїм сином з п’яних очей і відкинув копита. Тож цап-убивця успадкував крісло татуся Клея Генрі.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.