Наче й не карлик, а комплексував: 172-сантиметровий чоловік подовжив собі ноги на 18 см

Довкола повно людей меншого зросту, але 172-сантиметровому чоловіку здалося, що життя кардинально зміниться, якщо він "підросте". І ось що він утнув.

Довкола повно людей меншого зросту, але 172-сантиметровому чоловіку здалося, що життя кардинально зміниться, якщо він “підросте”. І ось що він утнув.

Мешканець Німеччини вдався до хірургічного втручання, щоб подовжити свої ноги і в підсумку збільшити зріст. 21-річний молодик сильно комплексував через недостатню кількість сантиметрів. Йому здавалося, що він не справжній чоловік. Тож довелося обрати ось такий складний шлях для подолання проблеми.

Операцію було вирішено робити в Туреччині. Задля забаганки збільшити зріст довелося витримати доволі неприємну процедуру ламання обох ніг. Далі хірурги встромили між кістками магнітні цвяхи, внаслідок чого людина стала вищою.

Все відбувається не за один раз, а в три етапи, адже кістки, м’язи, шкіра, нерви мають теж розтягнутися на кілька сантиметрів. Леон мужньо терпів біль і страждання, адже результат був вартий того.

Тепер він став 190-сантиметровим велетнем і врешті зміг подивитися на інших людей з висоти свого зросту. Молодик розтягнув ноги на 18 см. Німець переконався на власному досвіді – зріст має значення. Хоча й довелося вчитися ходити заново, бо спочатку почувався немов на ходилицях.

Завдяки вправним діям хірургів ноги стають довшими на кілька сантиметрів

Оскільки подібні хірургічні втручання проводяться не так часто, ніхто не міг пояснити пацієнту ступінь ризиків, які він на себе бере. Як поводитиметься організм з розтягнутими органами, чи можливий розвиток інфекції, реакція шоку на анестезію, крововтрата.

Чоловіки останнім часом усе частіше намагаються штучно “підрости”. Зокрема, в Каліфорнійському інституті збільшення зросту протягом 2022 року зробили два десятки подібних операцій. На цей рік охочих розтягнути ноги вже записалося пів сотні.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?