Закохана дамочка не помітила підміни: замість чоловіка вона 2 роки зустрічалася з… жінкою

Жінка познайомилася з чоловіком на сайті знайомств, закохалася і мала намір створити міцну дружну сім'ю. Та за 2 роки стосунків раптово дізналася, що її обранець є… жінкою.

Жінка познайомилася з чоловіком на сайті знайомств, закохалася і мала намір створити міцну дружну сім’ю. Та за 2 роки стосунків раптово дізналася, що її обранець є… жінкою.

Лаура (ім’я змінено) звернулася до суду з дивною скаргою на нареченого. Скаржниця несподівано виявила, що її наречений є жінкою. Подібний обман страшенно розлютив закохану дамочку. Вона була певна, що є гетеросексуальною. Та виявилося, що її мимоволі примусили до гомосексуальних стосунків.

Лаура була певна, що зустрічається з чоловіком

За 2 роки Лаура не виявила, що насправді закохана в жінку, а не в чоловіка. Вони познайомилися на сайті знайомств. Блейд відзначила, що вона чоловік. От наша героїня й відгукнулася на пропозицію поспілкуватися.

За кілька місяців листування в Інтернеті вони врешті зустрілися. Швидко знайшли спільну мову і почали зустрічатися. Невдовзі справа дійшла до інтиму. Лаура не відчула, що поряд із нею в ліжку перебуває жінка, а не чоловік.

Блейд не роздягалася перед нею, весь час ходила у футболці вільного крою і боксерських трусах. А під час розваг користувалася твердим предметом. Так минуло 2 роки. Зустрічі закоханих відбувалися не часто, але регулярно.

Судді доведеться приймати непросте рішення

Лаура обожнювала свого кавалера й мала намір згодом вийти за нього заміж. А коли врешті дізналася, що весь цей час крутила роман із жінкою, була на межі істерики. Такої витонченої підступності вона й уявити не могла.

Жінка зазирнула на сторінку коханого у Фейсбуці й втямила, що її жорстоко обманули, мимоволі змусивши займатися нетрадиційним сексом. У суді Блейд пояснила, що вони просто гралися в рольові ігри, й вона нікого не обманювала. Яким буде рішення судді у цій пікантній справі, поки що невідомо.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?