Закохана дамочка не помітила підміни: замість чоловіка вона 2 роки зустрічалася з… жінкою

Жінка познайомилася з чоловіком на сайті знайомств, закохалася і мала намір створити міцну дружну сім'ю. Та за 2 роки стосунків раптово дізналася, що її обранець є… жінкою.

Жінка познайомилася з чоловіком на сайті знайомств, закохалася і мала намір створити міцну дружну сім’ю. Та за 2 роки стосунків раптово дізналася, що її обранець є… жінкою.

Лаура (ім’я змінено) звернулася до суду з дивною скаргою на нареченого. Скаржниця несподівано виявила, що її наречений є жінкою. Подібний обман страшенно розлютив закохану дамочку. Вона була певна, що є гетеросексуальною. Та виявилося, що її мимоволі примусили до гомосексуальних стосунків.

Лаура була певна, що зустрічається з чоловіком

За 2 роки Лаура не виявила, що насправді закохана в жінку, а не в чоловіка. Вони познайомилися на сайті знайомств. Блейд відзначила, що вона чоловік. От наша героїня й відгукнулася на пропозицію поспілкуватися.

За кілька місяців листування в Інтернеті вони врешті зустрілися. Швидко знайшли спільну мову і почали зустрічатися. Невдовзі справа дійшла до інтиму. Лаура не відчула, що поряд із нею в ліжку перебуває жінка, а не чоловік.

Блейд не роздягалася перед нею, весь час ходила у футболці вільного крою і боксерських трусах. А під час розваг користувалася твердим предметом. Так минуло 2 роки. Зустрічі закоханих відбувалися не часто, але регулярно.

Судді доведеться приймати непросте рішення

Лаура обожнювала свого кавалера й мала намір згодом вийти за нього заміж. А коли врешті дізналася, що весь цей час крутила роман із жінкою, була на межі істерики. Такої витонченої підступності вона й уявити не могла.

Жінка зазирнула на сторінку коханого у Фейсбуці й втямила, що її жорстоко обманули, мимоволі змусивши займатися нетрадиційним сексом. У суді Блейд пояснила, що вони просто гралися в рольові ігри, й вона нікого не обманювала. Яким буде рішення судді у цій пікантній справі, поки що невідомо.

Нові статті

Схожі статті

Холостяк, як знають всі: 74-річний Михайло Поплавський не завжди був самотнім – хто були його жінки

Михайло Поплавський завидний холостяк, але так було не завжди - що відомо про бурхливе особисте життя співочого ректора, який двічі був одружений.

Маркетологи від Бога: в Україні продають щасливе ліжко для тих, хто й досі шукає діточок в капусті

Українські продавці виходять на новий рівень і створюють унікальні оголошення. Вони відразу привертають увагу своєю неабиякою креативністю. Наприклад ось це – про чарівне ліжко.

“Повільніше, пане господарю”: вчені розповіли власникам собак, як правильно спілкуватись із песиком

Нещодавно вчені оприлюднили результати дослідження, метою якого було дізнатись особливості комунікації людей та собак. Як же господарю спілкуватись із песиком, щоб він його розумів краще?

Були і зради, і розлучення: заплутана історія кохання Юрія Нікітіна та Горбачової – дали одне одному шанс

Юрій Нікітін і Ольга Горбачова давали одне одному шанс кілька разів та все ж таки любов перемогла і попри тривалу паузу, вони знову зійшлись - як починався їхній роман?