Чого не зробиш заради улюбленого виконавця: чоловік став повною копією Майкла Джексона

Надмірна любов до творчості Майкла Джексона змусила чоловіка вдатися до кількох пластичних операцій – аби тільки здобути вигляд свого кумира.

Надмірна любов до творчості Майкла Джексона змусила чоловіка вдатися до кількох пластичних операцій – аби тільки здобути вигляд свого кумира.

Аргентинцю Лео Бланко знадобилося 42 тис. доларів, щоб стати повною копією свого кумира співака Майкла Джексона. Довелося робити чимало змін у зовнішності – змінити форму носа й вух, а ще вдатися до ліпосакції.

Щось спільне з Майклом Джексоном проглядається

Ще у 15 років Лео усвідомив, що хоче стати таким, як Майкл. Тому й почав поступово змінювати зовнішність, втрачаючи особистість. На рахунку Бланко вже 11 хірургічних втручань. Дещо мешканцю Аргентини не подобається, і він жадає змінити цю частину. Так було з підборіддям.

Матір 26-річного дивака не впізнає рідного сина й постійно цікавиться, чи не нашкодять йому подібні операції. Адже під час будь-якої з неї молодик може померти. На що чує у відповідь: не треба було народжувати некрасивого сина.

За дивовижними перетвореннями в мережі Інстаграм за молодиком стежать чимало людей. Лео поки що не планує зупинятися на досягнутому. Адже певен, що кожний похід до пластичного хірурга поступово наближає його до кінцевої мети – стати повною копією культового артиста.

Залишилося вивчити місячну ходу

Бланко ділиться зі своїми підписниками намірами, зазначаючи, що не може зараз зупинитися, повинен змінювати в собі певні частинки знову й знову. На рахунку в фаната Джексона дві операції з отопластики, чотири процедури ліпосакції. Стільки ж ринопластик, і це не рахуючи численних аплікацій гіалуронової кислоти уперемішку з ботоксом.

Останньою була операція з вироблення контурної лінії нижньої щелепи. Та щойно молодик отримав більш квадратне підборіддя, відразу ж замислив нове перетворення. Серед планів – ще одна переробка підборіддя і три моменти з виправлення носа. А в проміжках між операціями Лео має на меті зробити кілька ін’єкцій, щоб підійняти брови.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?