Чого не зробиш заради улюбленого виконавця: чоловік став повною копією Майкла Джексона

Надмірна любов до творчості Майкла Джексона змусила чоловіка вдатися до кількох пластичних операцій – аби тільки здобути вигляд свого кумира.

Надмірна любов до творчості Майкла Джексона змусила чоловіка вдатися до кількох пластичних операцій – аби тільки здобути вигляд свого кумира.

Аргентинцю Лео Бланко знадобилося 42 тис. доларів, щоб стати повною копією свого кумира співака Майкла Джексона. Довелося робити чимало змін у зовнішності – змінити форму носа й вух, а ще вдатися до ліпосакції.

Щось спільне з Майклом Джексоном проглядається

Ще у 15 років Лео усвідомив, що хоче стати таким, як Майкл. Тому й почав поступово змінювати зовнішність, втрачаючи особистість. На рахунку Бланко вже 11 хірургічних втручань. Дещо мешканцю Аргентини не подобається, і він жадає змінити цю частину. Так було з підборіддям.

Матір 26-річного дивака не впізнає рідного сина й постійно цікавиться, чи не нашкодять йому подібні операції. Адже під час будь-якої з неї молодик може померти. На що чує у відповідь: не треба було народжувати некрасивого сина.

За дивовижними перетвореннями в мережі Інстаграм за молодиком стежать чимало людей. Лео поки що не планує зупинятися на досягнутому. Адже певен, що кожний похід до пластичного хірурга поступово наближає його до кінцевої мети – стати повною копією культового артиста.

Залишилося вивчити місячну ходу

Бланко ділиться зі своїми підписниками намірами, зазначаючи, що не може зараз зупинитися, повинен змінювати в собі певні частинки знову й знову. На рахунку в фаната Джексона дві операції з отопластики, чотири процедури ліпосакції. Стільки ж ринопластик, і це не рахуючи численних аплікацій гіалуронової кислоти уперемішку з ботоксом.

Останньою була операція з вироблення контурної лінії нижньої щелепи. Та щойно молодик отримав більш квадратне підборіддя, відразу ж замислив нове перетворення. Серед планів – ще одна переробка підборіддя і три моменти з виправлення носа. А в проміжках між операціями Лео має на меті зробити кілька ін’єкцій, щоб підійняти брови.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.