Серфінгісту вдалося вирватися зі щелеп крокодила: в епічному двобої перемогла людина

Людині, що побувала в пащеці крокодила, вдалося вижити. Звісно, без травмування не обійшлося, але ж австралієць залишився живий!

Людині, що побувала в пащеці крокодила, вдалося вижити. Звісно, без травмування не обійшлося, але ж австралієць залишився живий!

Наприкінці травня Маркус Макговен з родиною та друзями відбули на відпочинок у мальовничу місцину на півострові Кейп-Йорк. Чоловік вирішив зайнятися снорклінгом, коли непомітно ззаду до нього підкралася величезна рептилія.

Чоловік мав намір зайнятися снорклінгом

Крокодил не церемонився. Схопив людину за голову, але зімкнути щелепи не встиг. Якимось дивом Маркусу вдалося звільнитися з пащеки. Але тварина й не думала відмовлятися від здобичі, тому напала вдруге. Австралієць намагався відбитися правицею, і молода рептилія хапнула його за руку.

Врешті мужньому чоловіку вдалося відбитися від молодого крокодила. Друзі відвезли його на острів Гаггерстоун, звідки постраждалого забрав вертоліт швидкої допомоги і доправив до лікарні. В очікуванні транспорту першу допомогу Маркусу надавав його друг, який працює рятувальником. Медики виявили на голові бідолахи чимало рваних ран, а на правій руці було колоте ушкодження.

Крокодил може годинами очікувати на жертву

Серфінгіст зі стажем розуміє, що вперся на чужу територію, яку рептилії вважають своєю. От і не став місцевий крокодил миритися з чужинцем, напавши на людину. Коли ж Макговен займається дайвінгом, то наражає себе на небезпечну ще й зустрічі з акулами. Чоловік попросив не турбувати його, допоки не одужає.

Австралійські крокодили здатні виростати до 7 метрів завдовжки. Тож і не дивно, що полюють на необачних туристів. Їх важко помітити в каламутній воді, а рептилії спеціально влаштовують засідку, щоб вполювати здобич.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?