Жінка народила дитину-велетня: півторарічна донька вже переросла старшу сестру

Молодша донечка жінки вразила темпами росту. У півтора року вона вже була вищою за свою 3-річну сестричку.

Молодша донечка жінки вразила темпами росту. У півтора року вона вже була вищою за свою 3-річну сестричку.

Клара Томас народила другу донечку Магнолію. Дівчинка виявилася не такою, як її однолітки. Вона шалено швидко додавала в зрості. У 1,5 року дитина вже дотягнулася до 92 см. Нікому з ровесників малечі не вдалося добитися подібних результатів. Навіть старша сестра Магнолії тепер нижча за неї.

Магнолія у 1,5 року вища за 3-річну сестру

Стурбована американка показала донечку лікарям, але ті розвели руками – рівень зросту дитини не залежить від того, як вона харчується чи рухається. Це закладено на генетичному рівні.

Клара й Артур були надзвичайно шоковані подібною інформацією. Адже сама матуся невисока – всього 152 см, а тато Магнолії має 182 см. Напевно, донечка вдалася саме в нього.

Батьки уважно спостерігають за розвитком другої донечки та дійшли висновку, що вона не лише вирізняється зростом, але й має гарні моторні навички. Така маленька за віком, а вже з легкістю відчиняє двері або чистить зуби. Говорити Магнолія ще не навчилася, але про всі свої потреби сигналізує батькам за допомогою емоцій.

Найвищі діти у світі

Софі і її однолітка

Найвищою дівчинкою є Софі Холлинс. Зріст британки в 12 років складав 189 см і, здається, не збирається зупинятися. Хоча в останній час лікарям вдалося дещо пригальмувати процес додавання сантиметрів. У 6-річному віці Софі мала 146 см, а в 10 років стала вищою за своїх батьків.

Мама хлопчика-велетня теж зависока

Найвищим хлопчиком є Каран Сінгх, який сягнув 124 см у 2 роки. Коли йому минуло 5 років, хлопчик уже досяг позначки в 170 см. Нині він перевищує однолітків приблизно наполовину. Його мама теж є рекордсменкою Азії за зростом – жінка має 220 см.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?