Шок для найближчих людей: хлопець нестандартно зробив пропозицію, а вагітна сповістила про стать немовля

Існує певна категорія креативників, які навіть особисте життя перетворюють на щось цікаве і неординарне. Такі люди здатні й пропозицію руки й серця зробити приголомшливою, і новину про майбутнє поповнення в родині подати доволі незвично.

Існує певна категорія креативників, які навіть особисте життя перетворюють на щось цікаве і неординарне. Такі люди здатні й пропозицію руки й серця зробити приголомшливою, і новину про майбутнє поповнення в родині подати доволі незвично.

Освічення в коханні

Б’єнвенідо Агуадо є професійним гонщиком. Тож коли закохався і вирішив зробити коханій пропозицію, придумав доволі екстремальний план. Цікаво, як тільки дівчина пережила подібний шок?!

Дівчина подумала, що коханий травмувався

Мексиканець надумав злякати Марту, буцімто він розбився, а потім уже розповісти, що хоче провести з нею все життя поряд. Звісно, без допомоги друзів не обійшлося. Їм приписувалася функція тримати обручку, а ще відвернути увагу Марти в момент Х, щоб вона не здогадалася, що насправді це розіграш.

Щойно дівчина відвернулася, Б’єнвінідо стрибнув з трампліна, а хлопці перекрили видимість. Марта побачила, що коханий корчиться на землі й подумала, що в Агуадо серйозні травми. Коли ж вона підбігла й обняла спортсмена, той, усміхаючись, простягнув їй каблучку. Спочатку наречена брудно вилаялася, а потім трішки заспокоїлася й відповіла: “Так!”

Повідомлення про стать дитини

Доволі неординарно вирішила сповістити рідним новину про стать майбутньої дитинки Тереза Колесон. Вона запросила гостей, а сама вийшла до них у капелюсі. В самий розпал вечірки вагітна скинула головний убір, і присутні відразу ж втямили, хто в неї невдовзі народиться.

Синій колір волосся – значить, буде хлопчик

До цього правду знала лише подруга Терези, яка й допомогла пофарбувати волосся у синій колір. Майбутня породілля заспокоїла рідню, що перед зміною іміджу консультувалася з гінекологом, і він визнав склад фарби абсолютно нешкідливим для дитинки.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.