Жінка побачили в теляті риси свого чоловіка-небіжчика: тепер тварина замінила їй кохану людину

Вдова дуже сумувала за покійним чоловіком. Та одного дня він до неї повернувся, щоправда, у дещо незвичайному вигляді.

Вдова дуже сумувала за покійним чоловіком. Та одного дня він до неї повернувся, щоправда, у дещо незвичайному вигляді.

74-річна жінка, поховавши чоловіка, ніяк не могла змиритися з втратою другої половинки. Одного дня Хім Ханг підійшла до теляти, а маля лизнуло її. Язик тварини сковзнув по волоссю і шиї жінки, і вона пригадала, що саме так її пестив благовірний за життя.

Теляті дозволили спати на подушках небіжчика

Сумнівів більше не залишилося – душа небіжчика переселилася в теля. Тільки чоловік міг дивитися такими ніжними очима на камбоджійку, і хода парнокопитного дуже нагадує людську.

Жінка вирішила одружитися з реінкарнованим телям. Тепер тварина мешкає у будинку. Хім. Хазяйка дозволяє своєму новому старому чоловіку робити все, що заманеться. Телятко навіть спить на подушках померлого.

З кожним днем Хім усе більше переконується, що перед нею її коханий. Теля так само гупає, коли підіймається на другий поверх, і характер має точно такісінький, як у чоловіка за життя.

Після смерті матері телям мають опікуватися діти жінки

На диво, діти Ханг не здали матусю у психлікарню на обстеження, а всіляко підтримали її прагнення бачити у тварині свого чоловіка. Вони свято вірять, що дух батька тепер перебуває поруч із ними, і вбачають у рогатій худобі його риси.

Хім Ханг сказала, що телятко буде жити з нею, допоки жінка не помре, а потім про свого “татуся” мають потурбуватися діти. Жінка суворо наказала нащадкам піклуватися про тварину, не ображати, не бити, а коли чоловік в образі бичка помре, то поховати його за людськими традиціями.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?