Чоловік є водночас дідусем і вітчимом дитини своєї дружини: ким буде доводитися дівчинці його син

Молода родина жила у злагоді, допоки до них не навідався свекор. Дідусь щойно розлучився, до того ж не мав роботи, тому й залишився няньчити 2-річну онуку. Така версія була озвучена для 22-річного Деклана. А от його дружина Стефані, напевно, мала щодо гостя зовсім інші плани.

Молода родина жила у злагоді, допоки до них не навідався свекор. Дідусь щойно розлучився, до того ж не мав роботи, тому й залишився няньчити 2-річну онуку. Така версія була озвучена для 22-річного Деклана. А от його дружина Стефані, напевно, мала щодо гостя зовсім інші плани.

Минуло 2 місяці сумісного проживання, коли молодик раптово дізнався всю правду про відносини дружини зі своїм татком. Деклан, перебуваючи на службі, вирішив перевірити роботу монітора у власному будинку. Скористався телефоном і побачив, як благовірна заходить у спальню до його 44-річного батька.

Чоловіка зрадили найрідніші люди – дружина та батько

Чоловіка накрило хвилею люті й непорозуміння. Як дві найближчі людини могли вчинити подібне з ним?! Він же їм довіряв безроздільно! Звісно, Стефані почала виправдовуватися, що він усе неправильно зрозумів. Насправді вона зі свекром не займалася перелюбством, а начебто вони разом дивилися по телевізору “Сімпсонів”.

Деклан ледве стримався, щоб не відгамселити батька-зрадника. Отже, родина розпалася. Як Стефані не наполягала на відсутності стосунків зі свекром, але відразу ж після розлучення зійшлася з Дарреном. Вони обоє були на той момент безробітними, тож незрозуміло, як давали собі раду.

Немовля стане для Віллоу і братиком, і дядьком одночасно

Через деякий час Деклан випадково перетнувся з колишньою дружиною на вулиці, й дізнався, що Стефані очікує на поповнення. Чоловік замислився, ким же буде доводитися ця дитина йому та його доньці Віллоу?

Виходить, малюк стане Деклану братом. Водночас він буде братом і Віллоу. А ще він водночас стане для донечки чоловіка дядьком. Даррен же раніше був дідусем Віллоу, а тепер додатково став їй ще й вітчимом.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.