Школярка пристрастилася до пластики з 13 років: але очікуваного результату так і не досягла

За 3 останні роки школярка Чжоу Чуна встигла чи не сотню разів лягти під ніж хірурга. Дівчинці весь час щось не подобається у собі, й вона воліє це переробити.

За 3 останні роки школярка Чжоу Чуна встигла чи не сотню разів лягти під ніж хірурга. Дівчинці весь час щось не подобається у собі, й вона воліє це переробити.

Китаянка почала робити пластичні операції з 13 років. Спочатку дитина хотіла таким чином позбутися булінгу. Адже однокласники постійно цькували її за надміру великий ніс і малі оченята.

Була звичайною китаянкою, а стала лялькою

Та коли проблему було усунено, Чжоу не зупинилася на досягнутому. Вона змінює своє тіло знову і знову, щоб досягти ідеалу, який собі намалювала в уяві. Нині дівчині минуло 16 років. Вона пережила майже сотню хірургічних втручань. Китаянка змінила до невпізнання обличчя, і тепер стала схожою більше на ляльку, аніж на людину.

Чуна постійно ділиться з підписниками свого акаунту останніми новинами зі свого непересічного життя. На диво, охочих слідкувати за перевтіленнями юнки в соцмережі Sina Weibo знайшлося більш як 300 тисяч.

Пережити сотню пластикових операцій непросто

Дівчина-лялька запевняє, що нічого цього не сталося б, якби вона мала ідеальну зовнішність. Але щоб уникнути насмішок із боку ровесників, довелося залучити важку артилерію. Першою операцією 13-річної дівчини стала ринопластика. Коли ніс став меншим, з’явилася нагальна потреба збільшити очі, а то їхній розріз Чжоу абсолютно не влаштовував.

Результат юнку не задовольнив

Вона хотіла виглядати пропорційно, тому після цього довелося збільшити груди, зробити ліпосакцію, накачати губи за допомогою філерів. В цілому китаянка витратила на операції 620 тисяч доларів.

Гадаєте, дівчина врешті заспокоїлася? Якби не так! Вона знову планує все нові й нові хірургічні втручання. Шкодує Чуна лише про одне – що не почала займатися перевтіленням у ляльку значно раніше.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?