Чоловік востаннє спав у 20 років, а йому вже минуло 80: що спричинило подібні метаморфози в організмі

Є на земній кулі чоловік, якому нині 80 років. А спав бідолаха востаннє, коли йому минуло 20. Решту 60 років бідолаха жодного разу очей не зімкнув. Чому ж у нього ніяк не виходить заснути?

Є на земній кулі чоловік, якому нині 80 років. А спав бідолаха востаннє, коли йому минуло 20. Решту 60 років бідолаха жодного разу очей не зімкнув. Чому ж у нього ніяк не виходить заснути?

В’єтнамець Тай Нгок у 20-річному віці переніс тяжку лихоманку. Відтоді ніхто з рідних чи друзів не бачив, щоб чоловік заснув хоч на трішки. Медики не вірили в таку оказію й робили дослідження. Та коли спостерігали за Таєм, так і не втямили, спить чоловік чи просто відпочиває вночі.

Сили для активності чоловік черпає у рисовому вині

Є припущення, що хронічне безсоння переслідує чоловіка не через інфекцію, а у зв’язку зі стресом від війни, яка тривала у В’єтнамі з 1955 по 1975 роки. Невідомо. Як насправді.

Тай вдень доволі активний. Чоловік працює ледь не 24 години на добу. Удень займається польовими роботами, а вночі виробляє вино. Вважає, що енергію йому дають рисове вино та зелений чай. Щоправда, о 4 ранку трішки втомлюється і лягає перепочити, але так і не засинає.

Родина ніколи не бачила Тая у стані сну

Рідні радять чоловіку відриватися від думок. Мовляв, якщо він вимкне мозки, то відразу ж засне. Але Тай постійно про щось розмірковує. Він би й хотів забутися у сні хоч трішки, та у нього нічого не виходить. При тому, що він ніколи вночі не засинає, уранці почувається бадьорим. На здоров’я літня людина не скаржиться і запевняє, що ніколи не було стану галюцинацій.

Рідні радять Таю ні про що не думати

Є люди, яким достатньо 4 годин сну на добу, аби відновити сили повністю. Такою була Маргарет Тетчер. Кажуть, що Володимир Зеленський та Сергій Притула теж дуже мало сплять. Але щоб людина зовсім не мала потреби у сні, подібного ще ніхто не бачив.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.