Турботлива подруга виконала останню волю: організувала казкове весілля для жінки, що невдовзі піде в засвіти

Дуже щемка історія трапилася зі смертельно хворою жінкою. Подруга вирішила втілити її останнє бажання в життя й оплатила ідеальне весілля коштом місцевих підприємців.

Дуже щемка історія трапилася зі смертельно хворою жінкою. Подруга вирішила втілити її останнє бажання в життя й оплатила ідеальне весілля коштом місцевих підприємців.

Емма Райс почувалася принцесою

Емма Райс страждала на невиліковну форму раку яєчників. Лікарі відміряли 32-річній жінці кілька місяців життя. Щоб потішити бідолашку, знайшлися спонсори, які взяли на себе фінансову складову проведення церемонії – місце, торт, роботу фотографа й інші видатки. Емма з нареченим Даву навіть уявити собі не могли такого розкішного свята. Наречена почувала себе справжньою принцесою.

Як годиться, на весіллі зібралося чимало гостей

Емма з Даві познайомилися, коли дівчині минуло 16 років. Юнак був на рік старший від неї. Відтоді вони практично не розлучалися. У родині підростають троє дітей – 11, 10 та 6 років. А от весілля подружжя якось не спромоглося зіграти. І тільки такий сумний привід привів їх до вівтаря. Дава вважає, що його кохана заслуговувала на цей день.

Уперше жінка відчула нездужання на початку 2021 року. У Емми почалася сильна кровотеча і заболів низ живота. Лікарі припустили, що просто контрацептивний імплант змістився зі свого місця з якихось причин.

Діти теж раділи за маму й тата

Пацієнтка була надто молода, щоб думати про найгірше. Страшний діагноз – рак 3-ої стадії – поставив уже інший спеціаліст. Рідні покладали великі сподівання на хіміотерапію, але курс тільки зіпсував печінку Емми. Згодом жінка пережила ще тривалий 5-тижневий сеанс променевої терапії.

Повторне обстеження довело – хвороба лише шириться організмом. Дізнавшись, що подруга повільно згасає, Луїза Белл вирішила порадувати її востаннє і почала звертатися до місцевих підприємств із проханням допомогти організувати весільну церемонію за всіма правилами.

Чоловік і діти часто навідуються до мами

Звісно, нареченій було дуже важко пережити цей казковий день через втому, але вона витримала і щасливою відбула до ліверпульського госпісу.

Нові статті

Схожі статті

Спогади з рідного Мукачева: Святослав Вакарчук у 49 років згадав дитинство і показався у візочку

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився спогадами з рідного міста. Він показав архівну світлину зі свого дитинства, на якому позував у візочку ще зовсім малюком.

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”. 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із Дашею Кацуріною: мріяли піти в похід

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?