Фейсбук перетворився на Мету, Твіттер позбувається блакитної пташки: що коїться з соцмережами

Не встигли користувачі соцмереж оговтатися від метаперетворень Цукерберга у Фейсбуці, як новиною приголомшив нещодавній власник Твіттеру. Виявляється, Ілон Маск вирішив позбутися від звичного логотипу у вигляді пташки.

Не встигли користувачі соцмереж оговтатися від метаперетворень Цукерберга у Фейсбуці, як новиною приголомшив нещодавній власник Твіттеру. Виявляється, Ілон Маск вирішив позбутися від звичного логотипу у вигляді пташки.

Twitter без пташки

Лого блакитної пташки настільки призвичаїлося, що ніхто не уявляє на цьому місці іншого малюнку. Та Маск вирішив кардинально змінити соцплатформу, попрощавшись із пташками назавжди.

Замість пташки у Твіттері буде Х

Відсьогодні відбудеться представлення нового бренду Х. Публікацію нового лого Ілон анонсував недільного дня, додавши до твіту букву Х, яка блимає на чорному тлі.

Рівень реклами у Twitter знизився на 50%. Нині мережа є збитковою, і новому власнику поки не вдається погасити борги. Навіть звільнення купи працівників й скорочення інших статей витрат не призвели поки що до позитивного грошового потоку.

Facebook став Meta

Напевно, у своїх неординарних діях Ілон Маск надихнувся досвідом колеги Марка Цукерберга. Той затіяв ребрендинг ще наприкінці 2021 року. Перейменування компанії на Meta наробило чимало шереху у світі.

Фейсбук перетворився на Мету

До прагнення власника соцмережі завоювати Метавсесвіт користувачі поставилися неоднозначно. Одні вирішили, що Марка захопили неймовірні амбіції. Інші дійшли висновку, що таким чином Цукерберг хочу відмити зіпсовану репутацію Фейсбуку.

Схоже, чоловік передивився кіно, адже саме таку віртуальну реальність, яку декларує власник ФБ, показав у своїй стрічці “Першому гравцеві приготуватись” режисер з українським корінням Стівен Спілберг.

До речі, піонером у перейменуванні був Google. Ще 2015 року він назвав себе Alphabet. Існує думка, що подібний ребрендинг знадобився компанії, аби уникнути звинувачень у недобросовісній конкуренції. Та для користувачів пошукової системи, як бачимо, відтоді нічого не змінилося.

Нові статті

Схожі статті

47-річна Лідія Таран обрала найкращого холостяка на “1+1”: він міг би бути з Барбір, але його любить Ліда

Українська ведуча Лідія Таран обрала найкращого холостяка каналу "1+1" ще в 2010 році. І це був не Андрій Доманський. "Один Факт" покаже, хто цей бородатий чоловʼяга.

Здобула другу освіту: як змінилось життя 47-річної Лідії Таран у Франції – розпочала нове життя (ФОТО)

Лідія Таран почала нове життя в іншій країні та схоже, що швидко адаптувалась у Франції - яку другу освіту отримала телеведуча і чим займається за кордоном?

Оля Полякова та Маша Єфросиніна відверто розповіли про свої стосунки тет-а-тет: все не так, як всім здається

Дружба під питанням: що насправді відбувається між Олею Поляковою та Машею Єфросиніною? Тест на дружбу, відверті коментарі, призупинене шоу "Дорослі дівчатка".

Блонда з коротким волоссям: 59-річна Алла Мазур розповіла про наслідки онкології – більше не та (ФОТО)

Алла Мазур сильна жінка, якій вдалося впоратись із серйозною недугою, але все не так просто, адже є наслідки - як себе почуває телеведуча зараз?