Деякі люди не задовольняються хлібом та кашею: їдять лампочки, шкіряні вироби, залізо тощо

Зазвичай меню людей складається зі звичних всім нам продуктів. Та трапляються випадки, коли люди харчуються казна-чим, але тільки не хлібом та м'ясом. Хто ці диваки?

Зазвичай меню людей складається зі звичних всім нам продуктів. Та трапляються випадки, коли люди харчуються казна-чим, але тільки не хлібом та м’ясом. Хто ці диваки?

Електричні лампочки

Найкращі ласощі для китайця

Не за призначенням використовує прилади освітлення Ван Дзюнь. Для цього чолов’яги найкращими ласощами є… лампочки. За місяць він з’їдає не менше трьох десятків електровиробів. Китаєць використовує свою дивну особливість, показуючи цей трюк у цирку. Заїдає лампочку зазвичай кашею чи хлібом.

Шкіряні вироби

Ще в 60-их роках четверо радянських солдатів на баржі винесло у відкритий океан, і бідолахи змушені були боротися за виживання довгих 49 років. За цей час хлопці зварили та з’їли свої чоботи. Допоки їх не врятували американські моряки, вони встигли також зжувати ремінці від годинників та шкіряні частинки гармоні.

Залізо та інше

Мішель Лотіто харчується будь-якими неїстівними предметами

Француз з дитинства дивував батьків нестандартними кулінарними пристрастями. Так, Мішель Лотіто з’їв цілий телевізор. Подібна пристрасть з віком не минула, а лише закріпилася. Дійшло до того, що чоловік подужав… спортивний літак. За це його ім’я внесли до Книги рекордів Гіннеса. Будь-який предмет, яким збирається поласувати – пилотяг, ліжко чи коляску – Мішель спочатку розрізає на шматочки. Потім приступає до трапези, запиваючи ласощі великою кількістю рідини.

Соляна кислота

Один йог запросто тамує спрагу соляною кислотою, і йому від цього ніколи не буває кепсько. Коли випиває концентрований напій, дивак ще й закусює склянкою, в якій перебувала рідина. Всі, хто намагався наслідувати цей поганий приклад, закінчили дуже погано.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?