Коли забудовники знесли його будинок, чоловік вдався до кардинальних заходів: поселився у торговому центрі

Бідолаху виселили з квартири, а він вирішив помститися будівельникам і поселився в торговому центрі, якій звели його кривдники.

Бідолаху виселили з квартири, а він вирішив помститися будівельникам і поселився в торговому центрі, якій звели його кривдники.

Чоловіку вдалося непомітно для всіх облаштувати таємну кімнату в ТЦ. Він прожив там кілька років. Майклу Таунсенду забудовник дав наказ терміново виселитися. Згорьований вигнанець випадково почув по радіо рекламу, в якій йшлося, як гарно було б жити просто в торговому центрі.

Товариші прекрасно себе почували в ТЦ

Чоловік із Род-Айленду слухав радіо під час пробіжки. Його зацікавила ця інформація. Таунсенд втямив, що у такому величезному приміщенні обов’язково має бути вільний простір. Тому уважно оглянув торговельні площі й справді наткнувся на кімнату, функціонал якої був незрозумілий. Старовинний будинок американські забудовники таки знесли, тож іншого виходу не залишилося – Майкл зайняв знайдену площу в приміщенні магазину.

Квартирант вирішив спробувати, чи вийде у нього жити тут не тимчасово, а на постійній основі. Заселився сам, ще й друзям запропонував приєднатися. Насправді простір був не маленький – майже 70 квадратних метрів. В середині стояли диван та ігрова приставка.

Друзі непогано проводили час

От тільки водопроводу не виявилося. Туалету теж не було, то чоловіки занадилися відвідувати громадські туалети, яких у ТЦ було чимало. Нові пожильці звели стіну зі шлакоблока, щоб зонувати приміщення. А ще встановили підсобні двері, щоб ніхто не подумав зазирнути в середину.

Секретну квартиру з безплатними жильцями охоронці виявили за 4 роки. Одного дня господарі житла повернулися й побачили вибиті двері та зниклий PlayStation. Друзі домовилися, що будуть поводитися обережніше. Вирішили приходити сюди виключно ночувати.

Та й це не допомогло. Тож невдовзі Таунсенда звинуватили в незаконному проникненні. Термін йому дали умовний, але заборонили наближатися до Торгового центру до кінця життя. Майкл так і мешкає в цьому районі міста і частенько жалкує за роками, проведеними у ТЦ.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?