Літня бабуся побачила біля свого ліжка зловмисника: здаватися на милість нападнику жертва не збиралася

87-річна жінка спала у своєму ліжку, коли на неї напав підліток, який незаконним чином пробрався в будинок. Бабуся спочатку дала злодію гідну відсіч, а потім ще й пожаліла.

87-річна жінка спала у своєму ліжку, коли на неї напав підліток, який незаконним чином пробрався в будинок. Бабуся спочатку дала злодію гідну відсіч, а потім ще й пожаліла.

Мешканка штату Мен сама отримала купу синців, ще й своєму кривднику добряче наваляла. Незнайомця біля свого ліжка вона побачила о 2-ій годині ночі. Він навіщось зняв сорочку зі штанами, роззувся й став погрожувати, що заріже господиню.

Підліток пробрався в дім літньої жінки

Хазяйка не стала чекати смерті спокійно. Вона сіла на ліжку, взула домашні туфлі, схопилася за стілець й нумо відбиватися. У сутичці непроханий гість боляче вдарив жінку по лобі й щоках.

Потім підліток сповістив, що зголоднів і попростував на кухню. Жінка пішла слідом і дістала, що було в домі. На столі з’явилися коробка крекерів, арахісова олія, мед, протеїнові батончики й мандарини.

Бабуся пригостила непроханого гостя протеїновими батончиками

Допоки гість трапезничав, жінка непомітно набрала 911 зі свого телефону й сповістила диспетчера, що коїться в її будинку. Між тим молодик надів штани та вийшов із будинку. Коли приїхали полісмени, застали лише сорочку, взуття, ніж і пляшку з алкогольним напоєм.

Перкінс прожила у своєму будинку 42 роки, почуваючи повну безпеку. Після цього інциденту жінка, як і раніше, не боїться залишатися сама. Але її хвилює розгул злочинності, що різко зріс останніми роками.

Вона певна, що злочинці перестали боятися потрапити за ґрати, тому й нападають. А літні люди перебувають у зоні ризику, адже є слабкими та беззахисними. Поліція швидко вирахувала особу підозрюваного. Підліток мешкає за кілька кварталів від своєї жертви. Йому висунуто звинувачення по 4-ох статтях.

Нові статті

Схожі статті

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.

Космічний камінь пролетів крізь атмосферу: падіння астероїда на Філіппінах вдалось засняти (Фото, Відео)

В середу, 4 вересня, в небі над Філіппінами помітили світ астероїду 2024 RW1. Космічний камінчик стрімголов пролетів крізь атмосферу, осяявши Землю яскравим світлом. Момент потрапив на відео.

Андрій Данилко відкрив секрет своїх стосунків: що то був за поцілунок між тим та заміжньою мамою Сердючки?

Артист Андрій Данилко багато років виступає на сцені в образі Вєрки Сердючки. Про його особисте життя ходять легенди. Зокрема, співаку приписують стосунки із сценічною "мамою", Інною Білоконь.

Сукня під вечір п’ятниці: Настя Каменських “розхристала” душу навстіж, щоб танцювати до ранку (Відео)

Відома співачка Анастасія Каменських показала, в якій сукні запланувала танцювати до ранку. Потап вже оцінив наряд коханої. І готовий відпустити в ньому благовірну на зустріч з подружками.