Стати інопланетянином можна й на землі: головне – поставити собі за мету численні модифікації

35-річний чоловік зовсім не схожий на людину. Дивак більше нагадує інопланетянина. При цьому француз певен, що переробив власне тіло лише на 57%, тож зупинятися на досягнутому не збирається.

35-річний чоловік зовсім не схожий на людину. Дивак більше нагадує інопланетянина. При цьому француз певен, що переробив власне тіло лише на 57%, тож зупинятися на досягнутому не збирається.

Прихильники чорного інопланетянина з завмиранням серця стежать за перевтіленнями його тіла. Ентоні Лоффредо постійно вдається до пластичних операцій. Окрім цього, він регулярно набиває на тілі нові малюнки. Невдовзі на тілі чоловіка не залишиться жодного вільного місця.

Аби набути схожості з прибульцем, Ентоні вдався до ампутації кількох пальців на руках. А ще у нього видалені верхня губа, вуха і навіть кінчик носа. Язик у фріка роздвоєний, немов у змії.

Ентоні Лоффредоще не завершив процес модифікації тіла

До роботи людей в білих халатах постійному пацієнту треба докладати чимало зусиль, щоб тіло виглядало привабливо. Він постійно нарощує м’язи й вже має чималі біцепси. Плани у француза грандіозні, але що перероблятиме в собі наступного разу, не сповіщає своїм фоловерам в Інстаграмі.

Свіженькою фішкою прихильника бодимоди став шрам на обличчі у вигляді блискавки, що віртуально не заживає. У 13 років Ентоні був звичайним підлітком, як мільйони інших. Тепер він зробив із себе дивне диво, що ні на кого не схоже. Ну, справжнісінький тобі інопланетянин!

До 24 років француз залишався таким, як є. Потім вирішив кардинально змінити життя. Першим ділом звільнився з роботи – працював охоронцем. Далі вирішив перебратися до Австралії. Звідти й почався шлях до модифікацій тіла й численних татуювань.

Нові статті

Схожі статті

Андрій Данилко відкрив секрет своїх стосунків: що то був за поцілунок між тим та заміжньою мамою Сердючки?

Артист Андрій Данилко багато років виступає на сцені в образі Вєрки Сердючки. Про його особисте життя ходять легенди. Зокрема, співаку приписують стосунки із сценічною "мамою", Інною Білоконь.

Сукня під вечір п’ятниці: Настя Каменських “розхристала” душу навстіж, щоб танцювати до ранку (Відео)

Відома співачка Анастасія Каменських показала, в якій сукні запланувала танцювати до ранку. Потап вже оцінив наряд коханої. І готовий відпустити в ньому благовірну на зустріч з подружками.

В діадемі з намиста і білій сукні: 37-річна Настя Приходько пішла під вінець вдруге після 11 років шлюбу

Співачка Анастасія Приходько відзначила особливу дату в родині другим вінчанням. Зірка показала себе із чоловіком Олександром в храмі, посеред ікон і розповіла про нові обітниці перед Богом.

Щаслива Камалія радіє подвійному поповненню в родині: “Найкращий подарунок, який могла подарувати мені доля”

Українська Леді Гага Камалія сьогодні, 6 вересня – розповіла про подвійний привід для радості. В її родині 11 років тому народились дві чарівні принцеси, дві донечки-близнючки, Арабелла та Мірабелла.