Проживши 68 років, двоє чоловіків дізналися, що їх підмінили в пологовому будинку: українець виявився метисом

Чоловікам було по 68 років, коли вони несподівано дізналися, що їх поміняли ще 1955 року в пологовому будинку. Перший був переконаний, що він метис, другий певен, що українець.

Чоловікам було по 68 років, коли вони несподівано дізналися, що їх поміняли ще 1955 року в пологовому будинку. Перший був переконаний, що він метис, другий певен, що українець.

Правда спливла після аналізу ДНК, яке здали чоловіки, що народилися в один день у канадській провінції Манітоба. Несподівана новина надзвичайно спантеличила обох.

Українець Річард Бове зростав у поселенні метисів

Річарду Бове тест подарувала донька. Коли він його пройшов, то дізнався, що має українську, польську та кров євреїв-ашкеназі. Звідки це все могло взятися, адже чоловік зростав у поселенні метисів. Його виховували бабуся з дідусем. Він гадав, що є наполовину французом, наполовину індіанцем.

Едді Амброуз, що зростав на українських піснях, регулярно відвідував греко-католицьку церкву й понад усе в житті полюбляв вареники, раптово виявив, що він насправді є метисом.

Метис Едді Амброуз весь час відвідував українську церкву

Чоловіки списалися на сайті тесту. Вони довгенько листувалися електронною поштою, багато розмовляли телефоном. Врешті втямили одну річ – їх просто поміняли в пологовому будинку. Отак і вийшло, що обоє прожили не своє життя.

Вони з’явилися на світ у сільській лікарні на теренах Канади з інтервалом у кілька годин. А додому повернулися не зі своїми батьками. В підсумку Річард прожив нелегке життя, адже до корінного населення в країні тоді ставилися доволі жорстоко. Едді навпаки зростав у суцільній любові й достатку.

Тепер обом видається, що їх украли й відірвали від рідного коріння. Минуле в одну мить виявилося несправжнім, а те, що мало відбутися насправді, обом ще доведеться віднайти.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?