Проживши 68 років, двоє чоловіків дізналися, що їх підмінили в пологовому будинку: українець виявився метисом

Чоловікам було по 68 років, коли вони несподівано дізналися, що їх поміняли ще 1955 року в пологовому будинку. Перший був переконаний, що він метис, другий певен, що українець.

Чоловікам було по 68 років, коли вони несподівано дізналися, що їх поміняли ще 1955 року в пологовому будинку. Перший був переконаний, що він метис, другий певен, що українець.

Правда спливла після аналізу ДНК, яке здали чоловіки, що народилися в один день у канадській провінції Манітоба. Несподівана новина надзвичайно спантеличила обох.

Українець Річард Бове зростав у поселенні метисів

Річарду Бове тест подарувала донька. Коли він його пройшов, то дізнався, що має українську, польську та кров євреїв-ашкеназі. Звідки це все могло взятися, адже чоловік зростав у поселенні метисів. Його виховували бабуся з дідусем. Він гадав, що є наполовину французом, наполовину індіанцем.

Едді Амброуз, що зростав на українських піснях, регулярно відвідував греко-католицьку церкву й понад усе в житті полюбляв вареники, раптово виявив, що він насправді є метисом.

Метис Едді Амброуз весь час відвідував українську церкву

Чоловіки списалися на сайті тесту. Вони довгенько листувалися електронною поштою, багато розмовляли телефоном. Врешті втямили одну річ – їх просто поміняли в пологовому будинку. Отак і вийшло, що обоє прожили не своє життя.

Вони з’явилися на світ у сільській лікарні на теренах Канади з інтервалом у кілька годин. А додому повернулися не зі своїми батьками. В підсумку Річард прожив нелегке життя, адже до корінного населення в країні тоді ставилися доволі жорстоко. Едді навпаки зростав у суцільній любові й достатку.

Тепер обом видається, що їх украли й відірвали від рідного коріння. Минуле в одну мить виявилося несправжнім, а те, що мало відбутися насправді, обом ще доведеться віднайти.

Нові статті

Схожі статті

Так малосольні огірки завжди готували тільки в Україні! Секретний рецепт бабусі Олени: від серця відриваю

Смачна закуска буде у вас у випадку неочікуваних гостей: як приготувати малосольні хрусткі огріки - всі будуть питати рецепт саме у вас. Справжня насолода.

“Чекали”: Тімур Мірошніченко розповів, як троє його дітей прийняли прийомну сестричку Ангеліну, якій 8 років

Багатодітний батько Тімур Мірошніченко поділився емоціями щодо спілкування із названою донькою Ангеліною. Разом із дружиною Інною ведучий вдочерив дівчинку і познайомив її з іншими дітьми.

Пішли від других половинок заради одне одного: Марічка Падалко розповіла, як закохалася в Єгора Соболєва

Марічка Падалко була вірною своєму чоловіку протягом 15 років, доки не зустріла Єгора Соболєва, якому народила трьох дітей: як познайомилось подружжя?

Найтонші та еластичні млинці виходять на воді: а ви думали – на молоці. Бюджетний рецепт “Сніданок на ранок”

Млинці - це ідеальний сніданок, який зможе приготувати будь-хто та не обов'язково готувати їх на молоці, адже на воді вони виходять ще в 100 разів смачнішими - рецепт.