Мужні українки підкорили весь світ: втрапили на “Еммі 2023”, MTV Video Music Awards і навіть у Playboy

Україна нині звучить по всьому світу, а її найкращі представниці з'являються в найпрестижніших світових номінаціях.

Україна нині звучить по всьому світу, а її найкращі представниці з’являються в найпрестижніших світових номінаціях.

Ірина Білоцерковець: Playboy

Глянець давно не виходив у друкованій версії, але заради українських дівчат зробили виключення. Ірина Білоцерковець втрапила на обкладинку “Плейбою”. Героїня у перші дні повномасштабної війни потрапила під обстріл. У неї знесло пів обличчя. Тепер там стоїть титанова пластина. Одне око у дівчини відсутнє.

Ірина Білоцерковець знялася для Playboy

Кримчанка з чоловіком і дітьми змушена була тікати від анексії рідного Криму у 2014 році. Та кляті орки дістали лікарку й у Києві. При спробі виїхати з дітьми на початку повномасштабного вторгнення Ірина отримала постріл в обличчя.

У продаж журнал не надходитиме. Його розповсюдять серед військових у шпиталях та на передовій. Героїня сама відвідала Запорізьку область, щоб презентувати випуск.

Фільм про українок: “Еммі 2023”

Документальну стрічку “Україна: Материнська війна” зняла кореспондентка NBC News Моллі Хантер. Режисерка розповіла історії п’ятьох українок, життя яких понівечила російська агресія.

Фільм про українок “Україна: Материнська війна”

Стрічку Ukraine: A Mother’s War номіновано на “Еммі 2023”. Фільм про мужніх українок втрапив у категорію “Найкращий новинний спешл”. Переможців нагородять 27 вересня.

Таня Муіньо: MTV Video Music Awards

Кліп Doja Cat “Attention”

Одеситка втрапила до номінації “Найкращий режисер” завдяки кліпу Doja Cat “Attention”. Цю ж відеороботу представили у “Відео року”. Будемо сподіватися, що українська режисерка здобуде переконливу перемогу.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?