Автолюбителька поселилася у власній машині: мінівен оснащений усім необхідним для життя й пересування

Любителі весь час пересуватися у просторі, а не сидіти на одному місці безвилазно, напевно, мріють, щоб їхнє житло переміщалося з одного населеного пункту в інший разом із ними.

Любителі весь час пересуватися у просторі, а не сидіти на одному місці безвилазно, напевно, мріють, щоб їхнє житло переміщалося з одного населеного пункту в інший разом із ними.

Як з’ясувалося, подібну ідею втілити в життя зовсім неважко. Власниці старенького мінівена знадобилося всього 4,5 тис. доларів, аби зробити з автівки зручний пересувний будинок з усіма вигодами.

У шафках зберігаються продукти

З одного боку Рут полюбляє подорожувати, з іншого бажає робити це з максимальним комфортом. Тому й зробила з автівки жиле приміщення. Вийшла така собі міні квартира-студія, де кожен сантиметр площі несе якесь корисне навантаження.

В автооселі є ліжко, стіл, кухня з раковиною. Меблі розкладні, тож коли треба, отримуєш спальню, а в іншому разі вітальню. Вдень це диван, а вночі він перетворюється на зручне широке ліжко.

Диван за необхідності розкладається в ліжко

Всі кухонні дрібнички та їстівні запаси дбайливо розкладені по висувних шафках. Речі зберігаються в спеціальних тумбах. А кошик із фруктами взагалі підвішена до стелі, тож будь-якої миті можна поласувати вітамінами. Звісно, є куди рухатися у плані апгрейду. Рут мріє встановити маленький душ, оскільки зараз змушена мити голову в рукомийнику.

Знайшлося місце у цьому обмеженому просторі для зберігання подушки з пледами. Є картини, дзеркала, встановлені світильники. Підлога встелена килимками. Отже, тепер власниця будинку на колесах спроможна змінювати будь-які локації і не залежати від наявності місць у готелях. Рут живе тут, працює і завжди може втрапити у потрібне місце разом зі своєю оселею.

Нові статті

Схожі статті

“Ми спали в одному ліжку”: Володимир Ярославський розсекретив, чи дійсно крутив роман з Ольгою Мартиновською

Лише колега та дружба, чи все ж таки між ними дещо більше? Суддя "МастерШеф "Володимир Ярославський зізнався, чи мав романтичні почуття до Олі Мартиновської?

Вийшла заміж по “зальоту”: Катерина Осадча пригадала, як одружувалась з Юрієм Горбуновим, будучи вагітною

Катерина Осадча вже понад 7 років у щасливому шлюбі з Юрієм Горбуновим та вважаються міцною парою шоубізу: телеведуча розповіла, як виходила заміж з животиком.

З макіяжем і манікюром: 86-річна Ада Роговцева не поступається вродою 80-річній іконі краси Катрін Денев

Українська акторка Ада Роговцева в свої 86 років залишається такою ж вродливою, як і багато років тому. В жіночності і красі ця жінка цілком може перемогти французьку співачку Катрін Денев.

Вся правда вийшла назовні: 41-річний Влад Яма розсекретив, чи дійсно крутив роман з Могилевською

Владу Ямі та Наталії Могилевській неодноразово приписували роман, особливо під час у часті в шоу "Танці з зірками" - чи підтвердились ці чутки та що насправді було між артистами?