Маріупольці запустили в небо найбільший прапор, а німець убрався в Батьківщину-Матір: вражаючі рекорди

День Незалежності України для мільйонів людей є найбільшим святом. От і намагаються деякі в цей день утнути щось таке, що в інші дні б і не спало на думку.

День Незалежності України для мільйонів людей є найбільшим святом. От і намагаються деякі в цей день утнути щось таке, що в інші дні б і не спало на думку.

Маріупольці запустили прапор у небо

Маріупольські вчителі вкотре довели, що Донеччина – це Україна. З нагоди Дня Незалежності гурт освітян піднявся на Говерлу з благородною місією – встановити рекорд. На вершині запустили повітряного змія з найбільшим українським прапором. Видовище вийшло просто унікальним.

Є рекорд!

Подібну ідею запропонував військовий Євген Луцак, а жовто-блакитне полотнище 25х18 метрів пошила Ольга Чичера. Заважив виріб 28 кг. На роботу жінка витратила 20 днів. Щодня працювала, не покладаючи рук, по 5 годин поспіль. Витягти на Говерлу стяг виявилося доволі складно. Та врешті всі перепони було подолано, і він замайорів у небі над горою-двотисячником.

Берлінець убрався в Україну-Матір

Як з’ясувалося, День Незалежності України відзначають не лише в нашій країні, але й далеко за її межами. І мова не йде про мільйони українських біженців, яких політика путіна змусила втікати з рідних домівок, але й про людей інших національностей.

Україна вражає всіх

Зокрема, німець Франк Вільде давненько займається підтримкою нездоланного українського народу. Стиліст щоранку робить селфі з ліфта, вбираючись у жовто-блакитне вбрання. Таким чином мешканець Берліну висловлює підтримку українцям.

24 серпня не стало виключенням. Але в День Незалежності Франк придумав дещо особливе. Він постав на світлині в костюмі Батьківщини-Матері, яка нині отримала назву України-матері. Звісно, Вільде врахував у своєму костюмі оновлення щита.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?