В одній родині три коти-рекордсмени: найдовші хвости і найвищий зріст. Решта тварин не відстають

Чимало котиків можна побачити не лише в соцмережах. Виявляється, у Книзі рекордів теж чимало чотирилапих рекордсменів.

Чимало котиків можна побачити не лише в соцмережах. Виявляється, у Книзі рекордів теж чимало чотирилапих рекордсменів.

Найдовший хвіст

Американець Вільям Паверс мав мейн-куна, довжину хвоста якого визначили, як найдовшу у світі. Сигнес володів хвостом завдовжки 44,65 см. Коли у 2017 році в будинку сталася пожежа, рекордсмен загинув у полум’ї разом з іншими домашніми тваринами.

Альтаїр

Минув якийсь час, і знайома запропонувала чоловіку взяти собі іншого мейн-куна, який виявився зведеним братом Сигнеса. Вільям погодився. Було видно, що хвостик у малюка чималий. Коли ж Альтаїр виріс, то теж потрапив до Книги рекордів Гіннеса, адже хвіст у нього витягнувся до 40,83 см.

Звісно, родич міг похвалитися трішки кращими даними, але серед тих, що живуть, сріблястий Альтаїр є чинним рекордсменом. І це ще далеко не всі рекордсмени в родині Паверса. З’ясувалося, що саме в його будинку мешкає найвищий у світі кіт. Зріст Фенріра складає 47,82 см.

Найдовший у довжину

Ще один мейн-кун має свідоцтво про рекорд. Стьюї мешкає з господинею у штаті Невада. Робін Хендріксон запевняє, що 123 см у довжину не можуть завадити велетню бути ніжним і ласкавим.

Стьюї

Коли користувачі бачать в мережі цю тварину, то зазвичай не вірять у велетенські розміри, вважаючи, що це просто Фотошоп.

Найважчий кіт

Нині представники Книги рекордів Гіннеса перестали фіксувати цей вид рекордів серед котів. Так зробили навмисно, щоб не стимулювати господарів відгодовувати домашніх улюбленців.

Хіммі

Тож Хіммі з Австралії назавжди залишиться рекордсменом у цій категорії. Вага тварини була зафіксована на межі 21,3 кг. Бідолаха помер у 1986 році, трішки не доживши до 10-річного ювілею.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?