Деякі люди й тварини дивують непередбачуваними вчинками: Бетмен у Дніпрі, страус на велогонці та інші дивацтва

Чого тільки не прочитаєш у стрічці новин! Іноді волосся стає дибки від переляку й здивування – невже таке можливе?

Чого тільки не прочитаєш у стрічці новин! Іноді волосся стає дибки від переляку й здивування – невже таке можливе?

Страус у велогонці

Страус ледь не переміг

У ПАР до учасників велопробігу в парку Кейп-Пойнт приєднався… страус. Спортсмени придавили на педалі, щоб відірватися від переслідувача в пір’ї, але птах випередив практично всіх учасників перегонів. Не зумів догнати лише лідера змагань.

Бетмен тонув у Дніпрі

Киянин побачив, як чоловік борсається у Дніпрі, й сповістив поліцію. Копи з річкового відділку швидко дісталися на місце НП на катері й врятували невдаху. Плавцем, що намагався перетнути річку, виявився 28-річний іноземець. Дивак був вбраний у маску Бетмена. Та супергероя із нього не вийшло. Замість того, щоб рятувати інших, самому знадобилася допомога. Невже і справді гадав, що здолає пів тисячі метрів вплав? Казав же класик, що туди навіть птахи не долітають.

Галька у валізі

Навіщо йому 41 кг камінчиків?

Замість сувенірів французький турист, відпочиваючи на Сардинії, вщерть забив багажник авто галькою. На митниці з’ясувалося, що чолов’яга намагався вивезти 41 кг камінчиків із пляжу Лампіану. Тепер горе-відпочивальнику загрожує штраф у €3 тисячі, адже спустошувати пляжний ландшафт суворо заборонено.

Пудель здав мафіозі

Прикростей від тварини зазнав й італійський злочинець. Чоловіка засудили до 15 років ув’язнення, але ніяк не могли відшукати, щоб запроторити до в’язниці. Карабінери з ніг збилися, щоб натрапити на слід 64-річного Луїджі Каччапуоті. А коли побачили, як із вікна вілли визирає білий пудель коханки мафіозі, припустили, що й утікач перебуває поряд. Чоловіка затримали біля басейну і відправили за ґрати. Коханку, до речі, теж ув’язнили, за укривання злочинця. Тож пудель-зрадник залишився без опіки.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?