Американець і француз втрапили на Україну з боку ЄС: які наміри мали нелегали й чим усе закінчилося

Останнім часом ми переважно чуємо історії про незаконний перетин кордону українцями з наміром незаконно потрапити до ЄС. Та трапляються й протилежні випадки, коли на українську землю ступає французька чи навіть американська нога.

Останнім часом ми переважно чуємо історії про незаконний перетин кордону українцями з наміром незаконно потрапити до ЄС. Та трапляються й протилежні випадки, коли на українську землю втрапляють іноземці – ступає французька чи навіть американська нога.

Американець

61-річний каліфорнієць вирішив подорожувати країнами Євросоюзу на каяку. Плив у своє задоволення, а коли набридало, пришвартовувався до берега. Та так захопився, що раптово опинився за межами ЄС. Мало того, заплив у країну, де йде війна.

Американець заплив в Україну

Українські прикордонники затримали подорожника на території Одещини. Змушені були скласти адмінпротокол на порушника кордону. Тепер неуважний турист чекатиме на реадмісію до румунської сторони.

Француз

У червні відзначився на українському кордоні 43-річний громадянин Франції. Він перетнув межі нашої країни в акваторії порту Рені. Турист перебував на двомісному каяку. За планом мав потрапити з Ляйпхайму, що в Німеччині, до Чорного моря.

Француз заплив в Україну

Тримався Тульчинського гирла. Перебуваючи в дорозі 51 день, чолов’яга вирішив висадитися на берег задля поповнення провізії. Та виявилося, що вийшов за межі ЄС.

Українці

Та не лише іноземці порушують український кордон. Іноді трапляється, що мимоволі й самі мешканці нашої країни втрапляють трішки не туди. Так сталося із прикордонниками, які, переслідуючи нелегалів, збилися зі шляху й опинилися в… Румунії.

Українські прикордонники заблукали

НП сталася неподалік річки Васер біля Рахова на Закарпатті. Погода була кепська, й люди з автоматами раптово потрапили на очі прикордонній поліції області Марамуреш. Румуни повернули порушників назад до України.

Нові статті

Схожі статті

“Для мене це табу”: 38-річна Злата Огнєвіч розповіла, що була в стосунках з одруженим чоловіком – подробиці

Співачці Златі Огнєвіч не дуже щастить у коханні навіть після шоу "Холостячка". Нещодавно зірка розповіла, що одним із її романів був із одруженим чоловіком - що відомо?

“Я була залежна від нього”: 35-річна Ксенія Мішина розповіла, якими були її стосунки з першим чоловіком

Ксенія Мішина має сина Платона, якого народила від свого першого коханого, але стосунки були не тривалими та вони розійшлись. Що відомо про першого чоловіка акторки?

Був тричі одружений та має 7 дітей: Дмитро Гордон розповів, як познайомився з дружиною Олесею Бацман

Дмитро Гордон тричі був одружений та має 7 дітей від різних шлюбів, але незважаючи на це він знайшов ту саму Олесю Бацман, з якою понад 12 років разом - як познайомилось подружжя?

Дивна блузка, беретик і яскравий макіяж: Андрій Данилко показав, як змінювався образ Вєрки Сердючки з 90-тих

Вєрка Сердючка здобула шалену популярність завдяки своєму комічному образу, який одразу підкорив публіку, але що змінились з часів 90-тих років?