Американець і француз втрапили на Україну з боку ЄС: які наміри мали нелегали й чим усе закінчилося

Останнім часом ми переважно чуємо історії про незаконний перетин кордону українцями з наміром незаконно потрапити до ЄС. Та трапляються й протилежні випадки, коли на українську землю ступає французька чи навіть американська нога.

Останнім часом ми переважно чуємо історії про незаконний перетин кордону українцями з наміром незаконно потрапити до ЄС. Та трапляються й протилежні випадки, коли на українську землю втрапляють іноземці – ступає французька чи навіть американська нога.

Американець

61-річний каліфорнієць вирішив подорожувати країнами Євросоюзу на каяку. Плив у своє задоволення, а коли набридало, пришвартовувався до берега. Та так захопився, що раптово опинився за межами ЄС. Мало того, заплив у країну, де йде війна.

Американець заплив в Україну

Українські прикордонники затримали подорожника на території Одещини. Змушені були скласти адмінпротокол на порушника кордону. Тепер неуважний турист чекатиме на реадмісію до румунської сторони.

Француз

У червні відзначився на українському кордоні 43-річний громадянин Франції. Він перетнув межі нашої країни в акваторії порту Рені. Турист перебував на двомісному каяку. За планом мав потрапити з Ляйпхайму, що в Німеччині, до Чорного моря.

Француз заплив в Україну

Тримався Тульчинського гирла. Перебуваючи в дорозі 51 день, чолов’яга вирішив висадитися на берег задля поповнення провізії. Та виявилося, що вийшов за межі ЄС.

Українці

Та не лише іноземці порушують український кордон. Іноді трапляється, що мимоволі й самі мешканці нашої країни втрапляють трішки не туди. Так сталося із прикордонниками, які, переслідуючи нелегалів, збилися зі шляху й опинилися в… Румунії.

Українські прикордонники заблукали

НП сталася неподалік річки Васер біля Рахова на Закарпатті. Погода була кепська, й люди з автоматами раптово потрапили на очі прикордонній поліції області Марамуреш. Румуни повернули порушників назад до України.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?