Тварини бешкетують, як можуть: ведмідь вдерся в американський дім, а коала – на австралійську ферму

Тварини, як і люди, здатні не лише на хороші вчинки, але й на негативні. От і наші сьогоднішні герої наробили чимало лиха власникам приватного будинку й ферми, де зростають саджанці.

Ведмідь

Цього трилапого ведмедя мешканці передмістя Орландо прозвали Триподом. Нахаба може собі дозволити багато дечого. Наприклад, заліз у будинок у Лейк-Мері, розвалив мініхолодильник і поласував алкогольними напоями. Причому випив відразу три пляшки.

Ведмідь заліз у будинок

Звісно, оковита вимагала закуски, то непрошений гість об’їв рибок, з задоволенням наминаючи їхній корм. Під час візиту клишоногого вдома перебував 13-річний син господині. Підліток записав відео відвідин ведмедя і намагався заспокоїти песика Бруно, який з усіх сил поривався захищати оселю.

Був момент, коли Джозеф перелякався, адже Трипод наблизився до вікна, за яким стояв хлопчина. Господиня зазначила, що цього ведмедя вони знають і намагаються по можливості поважати його особистий простір.

Коала

Ця надзвичайна подія сталася на одній з австралійських ферм, куди раптом завітав коала. Тварині припали до вподоби евкаліптові рослині, і вона досхочу ласувала ними, допоки не набила живіт настільки, що не змогла рухатися.

Коала пробралася на ферму

Хазяїн угідь Гамфрі Герінгтон уже давно помітив, що у розпліднику хтось нахабно пожирає молоденькі саджанці. Та ніяк не міг втямити, хто цим неподобством займається. А тут застукав злодія на гарячому.

Коала, що зіпсував чимало рослин, вирішив перепочити на жердині, бо надто ситно поснідав. Фермер акуратно закутав злодюжку Клода в рушник і виніс за межі ферми до дерев. Та коала не зробив відповідних висновків і за кілька днів повернувся знову. Напевно, відчув, що рослини вирощуються саме для порятунку коал, оскільки вид може зникнути. Тому й поласував делікатесом першим.

Нові статті

Схожі статті

Він не зміг бути з нею до кінця свого життя – як виглядає екс-дружина Миколи Тищенка, з якою були 7 років

Здавалося, що шлюб Миколи Тищенка та Алли Барановської сповнений любові і гармонії, але все це була лише ідеальна картинка - як виглядає колишня обраниця екс-телеведучого, яка народила йому сина.

Холостяк, як знають всі: 74-річний Михайло Поплавський не завжди був самотнім – хто були його жінки

Михайло Поплавський завидний холостяк, але так було не завжди - що відомо про бурхливе особисте життя співочого ректора, який двічі був одружений.

Маркетологи від Бога: в Україні продають щасливе ліжко для тих, хто й досі шукає діточок в капусті

Українські продавці виходять на новий рівень і створюють унікальні оголошення. Вони відразу привертають увагу своєю неабиякою креативністю. Наприклад ось це – про чарівне ліжко.

“Повільніше, пане господарю”: вчені розповіли власникам собак, як правильно спілкуватись із песиком

Нещодавно вчені оприлюднили результати дослідження, метою якого було дізнатись особливості комунікації людей та собак. Як же господарю спілкуватись із песиком, щоб він його розумів краще?