Дівчина спромоглася відростити вії до 20 см: побила свій власний рекорд 7-річної давнини

Дівчина спромоглася досягнути незвичайного рекорду – стала володаркою найдовших вій у світі. Вони сягнули цілих 20 сантиметрів. Як їй це вдалося?

Китаянка певна, що подібну особливість їй подарував сам Будда. Завдяки довжині своїх вій Ю Цзян двічі втрапила до Книги рекордів Гіннеса. На лівому оці в неї є вія, довжина якої складає 20 см. Решта трішки коротші.

Китаянка Ю Цзян відростила найдовші у світі вії

Вії у дівчини продовжують рости, тому не виключено, що з часом її ім’я закарбують у книзі як рекордсменку втретє. Подібний феномен не може пояснити жоден медик чи біолог. Вії у Ю ростуть немов волосся. На диво, молодичку все влаштовує. Вона не хоче позбавлятися цієї особливості організму.

Китаянка Ю Цзян відростила найдовші у світі вії

Звідки така особливість, Цзян не знає. Ні в кого з родичів немає подібної аномалії. Виходить, це не спадковість, а якесь інше відхилення від норми. Те, що вії занадто довгі, китаянка вперше відзначила у 2015 році. Саме тоді вони почали весь час додавати в зрості. За рік було зафіксовано рекорд у 12,4 см.

Китаянка Ю Цзян відростила найдовші у світі вії

Дівчина вдоволена, адже очі з такими віями дуже виразні навіть без застосування декоративної косметики. Проблем із миттям обличчя теж не виникає. Щоправда, іноді якась із вій ламається через необережність господині. Та рекордсменка з цього приводу не переймається, адже вони потім знову відростуть.

Китаянка Ю Цзян відростила найдовші у світі вії

Якщо якась із них випадає, на її місці невдовзі виростає інша, така ж довга. Вії вже зараз на кілька сантиметрів довші, аніж це було 5 років тому. Надалі вони, напевно, досягнуть нової критичної позначки.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?