Дівчина спромоглася відростити вії до 20 см: побила свій власний рекорд 7-річної давнини

Дівчина спромоглася досягнути незвичайного рекорду – стала володаркою найдовших вій у світі. Вони сягнули цілих 20 сантиметрів. Як їй це вдалося?

Китаянка певна, що подібну особливість їй подарував сам Будда. Завдяки довжині своїх вій Ю Цзян двічі втрапила до Книги рекордів Гіннеса. На лівому оці в неї є вія, довжина якої складає 20 см. Решта трішки коротші.

Китаянка Ю Цзян відростила найдовші у світі вії

Вії у дівчини продовжують рости, тому не виключено, що з часом її ім’я закарбують у книзі як рекордсменку втретє. Подібний феномен не може пояснити жоден медик чи біолог. Вії у Ю ростуть немов волосся. На диво, молодичку все влаштовує. Вона не хоче позбавлятися цієї особливості організму.

Китаянка Ю Цзян відростила найдовші у світі вії

Звідки така особливість, Цзян не знає. Ні в кого з родичів немає подібної аномалії. Виходить, це не спадковість, а якесь інше відхилення від норми. Те, що вії занадто довгі, китаянка вперше відзначила у 2015 році. Саме тоді вони почали весь час додавати в зрості. За рік було зафіксовано рекорд у 12,4 см.

Китаянка Ю Цзян відростила найдовші у світі вії

Дівчина вдоволена, адже очі з такими віями дуже виразні навіть без застосування декоративної косметики. Проблем із миттям обличчя теж не виникає. Щоправда, іноді якась із вій ламається через необережність господині. Та рекордсменка з цього приводу не переймається, адже вони потім знову відростуть.

Китаянка Ю Цзян відростила найдовші у світі вії

Якщо якась із них випадає, на її місці невдовзі виростає інша, така ж довга. Вії вже зараз на кілька сантиметрів довші, аніж це було 5 років тому. Надалі вони, напевно, досягнуть нової критичної позначки.

Нові статті

Схожі статті

“Вовчиці” Олега Винника накинулись на його екс-продюсера Олександра Горбенка – ледь не знесли сторінку

Колишній продюсер Олега Винника Олександр Горбенко потрапив у немилість до його "вовчиць". Чоловік зізнався, що його сторінку у Facebook ледь не знесли через численні скарги фанаток. Що ж трапилось?

“Повертай додому, до рідної хати”: В Україні з’явиться Міністерство повернення українців – на черзі 7,5 млн

В Україні хочуть створити нову інституцію – Міністерство повернення українців. Чим буде займатися це відомство і хто його очолить? Розповідаємо подробиці читачам "Одного Факту".

Чоловіки, які завоювали прихильність Тіни Кароль: актор, музичний продюсер та популярний зарубіжний артист

Тіна Кароль мала безліч "романів" за словами її фанатів, але як було насправді не відомо, адже співачка не полюбляє розповідати деталі особистого життя - хто підкорював серце поп-діви?

Перші поповнення на 1+1: вагітні Марія Падалко, Наталя Мосейчук і Катя Осадча показали, хто був у животиках

Марія Падалко, Наталя Мосейчук і Катя Осадча - справжні зірки каналу 1+1, які вже багато років присвятили роботі і навіть під час вагітності вони будували кар'єру - як виглядали матусі з животиками?