Чоловік категорично відмовився від коров’ячого молока й харчується грудним: дружина не проти погодувати

Після пологів у породіллі було настільки багато молока, що чоловіку довелося його відсмоктувати. Ця нестандартна практика триває в родині вже 6 років поспіль.

2017 року Рейчел Бейлі з Флориди народила донечку. З’ясувалося, що в грудях жінки виробляється набагато більше молока, аніж потрібно дитині. То Александер змушений був ласувати грудним молочком разом із дітьми.

Це не лише полегшувало фізичний стан жінки, але й налагоджувало невидимий емоційний зв’язок між ними. Доньці Арії вже минуло 6 років, але процедури відсмоктування молока чоловіком у родині тривають.

Чоловік 6 років поспіль смокче грудне молоко

Все почалося з того, що Бейлі вирішили відпочити й відбули в круїз. Жінка забула покласти до валізи молоковідсмоктувач. За два дні стан Рейчел значно погіршився. Вона вся неначе налилася.

Жінка злякалася, що захворіє, тому було вирішено, що Александер вип’є молоко з її грудей. Обом було трішки ніяково. Та щойно почали, втямили, що це гарна ідея. Рейчел відразу відчула значне полегшення, а чоловік теж отримав певну насолоду.

Молока в жінки вистачає на дітей і чоловіка

Александер був здивований присмаком грудного молока. Цей продукт дуже різко відрізняється від магазинного товару. Він навіть не очікував на таку різку відмінність. Та згодом призвичаївся і почав робити це регулярно.

Рейчел після подібної процедури почувається радісною і легкою на підйом, а благовірний теж відзначив користь від вживання грудного молока. За 2 роки регулярного смоктання грудей дружини в Александера стала гладенька шкіра. Вона просто сяє здоров’ям.

Чоловік настільки звик до грудного молока, що тепер категорично відмовляється пити коров’яче. Подружжя не вважає подібну поведінку збоченням. Вони почали це робити через необхідність, щоб послабити біль в жіночому організмі. А тепер це перетворилося на сімейний ритуал, від якого обоє не готові відмовлятися.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.