Котики можуть неабияк здивувати перехожих: забираються в банкомати чи в автомати з іграшками

Коти частенько втрапляють у кумедні ситуації. Іноді справа заходить настільки далеко, що без допомоги рятувальників обійтися ніяк не виходить.

Пухнастики можуть здивувати неабияк. Наприклад, як вдається котику просунутися в отвір для видачі грошей у банкоматі або ж пробратися в середину автомата з іграшками?

Кошеня у банкоматі

Банкомат у штаті Арканзас несподівано почав нявкати. Мешканці міста Форт-Сміт, що мали намір зняти готівку, були надзвичайно здивовані таким поворотом справи. Хтось додумався сповістити про НП пожежним.

Рятувальники витягли кошеня з банкомата

Рятувальники відкрили броньовану коробку і побачили невеличке сіре кошеня. Малюк був дуже наляканим і голодним, але не пораненим. Те, що бранець банкомата не постраждав, підтвердили й ветеринари у притулку для тварин.

Малятко назвали Кешем (з англ. готівка). Його вирішили відгодувати й віддати в якусь хорошу родину. Всі дивуються, як котик спромігся пролізти в такий вузький отвір. Напевно, мав намір сховатися від спеки, та назад вибратися вже було несила.

Кіт в автоматі з іграшками

А в Сінгапурі пухнастик якимсь незрозумілим чином втрапив в автомат для іграшок в одному з торгових центрів. Присутні, що стали свідками пригоди, подумали, що кіт потребує допомоги, тому мали намір вирятувати бранця.

Кіт заліз в автомат з іграшками

Тваринку хотіли виманити їжею, але мурчик не звертав уваги на ласощі. Він поводився так, ніби перебуває у себе вдома. Звідусіль посипалися жарти. Хтось почав пропонувати коту монетку, щоб допоміг дістати іграшку. Інші висловили припущення, що тваринка таким чином вирішила сховатися від широкого загалу, адже за склом до неї ніхто не зможе дотягнутися.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?