Котики можуть неабияк здивувати перехожих: забираються в банкомати чи в автомати з іграшками

Коти частенько втрапляють у кумедні ситуації. Іноді справа заходить настільки далеко, що без допомоги рятувальників обійтися ніяк не виходить.

Пухнастики можуть здивувати неабияк. Наприклад, як вдається котику просунутися в отвір для видачі грошей у банкоматі або ж пробратися в середину автомата з іграшками?

Кошеня у банкоматі

Банкомат у штаті Арканзас несподівано почав нявкати. Мешканці міста Форт-Сміт, що мали намір зняти готівку, були надзвичайно здивовані таким поворотом справи. Хтось додумався сповістити про НП пожежним.

Рятувальники витягли кошеня з банкомата

Рятувальники відкрили броньовану коробку і побачили невеличке сіре кошеня. Малюк був дуже наляканим і голодним, але не пораненим. Те, що бранець банкомата не постраждав, підтвердили й ветеринари у притулку для тварин.

Малятко назвали Кешем (з англ. готівка). Його вирішили відгодувати й віддати в якусь хорошу родину. Всі дивуються, як котик спромігся пролізти в такий вузький отвір. Напевно, мав намір сховатися від спеки, та назад вибратися вже було несила.

Кіт в автоматі з іграшками

А в Сінгапурі пухнастик якимсь незрозумілим чином втрапив в автомат для іграшок в одному з торгових центрів. Присутні, що стали свідками пригоди, подумали, що кіт потребує допомоги, тому мали намір вирятувати бранця.

Кіт заліз в автомат з іграшками

Тваринку хотіли виманити їжею, але мурчик не звертав уваги на ласощі. Він поводився так, ніби перебуває у себе вдома. Звідусіль посипалися жарти. Хтось почав пропонувати коту монетку, щоб допоміг дістати іграшку. Інші висловили припущення, що тваринка таким чином вирішила сховатися від широкого загалу, адже за склом до неї ніхто не зможе дотягнутися.

Нові статті

Схожі статті

Цей лайфхак зекономить ваш час і сили! Як потрібно прати штори та тюлі, щоб не прасувати потім – працює 100%

Постійно прасуєте все після прання, але не хочете цього робити - вихід є! Що потрібно зробити, щоб штори та тюлі були рівними після "очищувальних процедур".

“Міс Всесвіт 2024”: як виглядає 80-річна бабуся трьох онуків, що вийшла в фінал щорічного конкурсу

В 2024 році фіналісткою конкурсу "Міс Всесвіт" стала… 80-річна бабуся. Чой Сун Хва зуміла миттєво стати знаменитістю завдяки міжнародному конкурсу і набула статусу найстаршої моделі.

Хоч і не рідна, але… Чи спілкується дружина Віктора Павліка з його донькою, яка на 7 років за неї старша

Віктор Павлік і Катерина Репяхова мають спільного сина Михася, але до шлюбу з блогеркою співак був одружений тричі, тож має ще дітей - чи спілкується теперішня дружина з його донькою Христиною?

Він не зміг бути з нею до кінця свого життя – як виглядає екс-дружина Миколи Тищенка, з якою були 7 років

Здавалося, що шлюб Миколи Тищенка та Алли Барановської сповнений любові і гармонії, але все це була лише ідеальна картинка - як виглядає колишня обраниця екс-телеведучого, яка народила йому сина.