Дівчина мріє стати схожою на ляльку Bratz: задля цього збільшила губи до неймовірних розмірів

Маючи на меті стати схожою на ляльку Bratz, дівчина з Болгарії відвідала процедуру зі збільшення губ аж 26 разів.

25-річна студентка з Софії невдоволена станом своїх губ після 26 процедур зі збільшення. Тож збирається відвідати улюблену процедуру 27-ий раз. Уперше дивачка вдалася до трансформації обличчя ще 5 років тому.

Відтоді ін’єкції гіалуронової кислоти стали для Андреа Іванової звичайною буденністю. Вона робить їх ледь не щомісяця. Губи красуні переповнені різноманітними філерами. Заразом дівчина й збільшила груди.

Андреа до філерів і після

Певно, зовнішність не влаштовує болгарку. Оскільки вона збирається не лише продовжувати збільшувати губи, але й планує змінити форму підборіддя, вилиць та щелепи. Дівчина хоче повністю відповідати образу ляльки Bratz.

За перетвореннями Андреа в Інстаграмі стежать майже 30 тисяч підписників. Фани в Іванової є в усіх куточках світу. Деякі з прихильників навіть запрошують на побачення або ж пропонують відвідати країну їхнього проживання. Навіть ладні гроші платити, аби тільки нестандартна красуня показалася поряд.

Андреа з макіяжем і без

Виявляється, Андреа мала купу комплексів, яких дівчині вдалося позбутися шляхом накачування собі губ. Тепер вона почувається настільки впевненою в собі, що не соромиться викладати в мережу світлини без макіяжу.

Івановій байдуже, що її величезні вуста-вареники в такому вигляді мають фіолетово-синій відтінок. Багато хто з підписників отримали шок від споглядання такої неземної “краси”. Комусь навіть видалося, що вони невдовзі вибухнуть.

Дивно, що дівчина, яка вважає себе ледь не еталоном, й досі не знайшла гідного обранця. Вона не може сприйняти чоловіка, якому буде соромно вийти з нею в люди. Якщо кавалер почне казати, що вона має позбутися екстравагантного вигляду, з таким партнером Андреа відразу ж розпрощається.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?