Один факт про чоловіків, який відкриє очі на вашого обранця: свекруха спеціально мовчала про це до весілля

Чоловіки про це мовчать — але очі все бачуть! Таємничий факт з життя представників сильної статі, який вони приховують: "Роблять так 43 хвилини на день та 11 днів на рік!.."

Чоловіки тільки на перший погляд вдаються сильними, мужніми та вольовими. Але ж якщо трохи постежити за ними — виявляється, що навіть у самого мужнього чоловіка є свої слабкості. Звичайно, він не демонструє їх на публіку, але коли ніхто не бачить — без вагань їх використовує.

В нашій скарбничці мудрих спостережень за чоловіками є один факт, який вони добре приховують від інших. Але якщо пильно придивитися та трохи поспостерігати — то можна побачити, що кожен представник сильної статі… Дуже полюбляє розглядати жінок.

Чоловічі таємниці: вони це роблять кожен день!
Чоловічі таємниці: вони це роблять кожен день!

Експерти компанії Kodak Lens Vision Centers навіть ініціювали з цього приводу дослідження у вигляді опитування, яке було проведено серед 3 тисяч чоловіків. І ось що з’ясували.

Уявіть собі — чоловіки кожен день витрачають близько 43 хвилин свого часу, щоб просто помилуватися жіночками. Цього часу їм вистачає на те, щоб подивитися на 10 різних дівчат.
Рахуємо далі? Це ж на день 43 хвилинки, а ось за рік вже набігає чимало: 259 годин або ж цілих 11 днів! Тобто протягом життя представники сильної статі у віці з 18 до 50 років витрачають 11 місяців та 11 днів на те, щоб поглянути на красунь.

Тобто майже рік за все життя вони просто дивляться на нас! Недарма кажуть — чоловіки люблять очами.

А як у нас?

Жінки дивляться на чоловіків 20 хвилин протягом дня
Жінки дивляться на чоловіків 20 хвилин протягом дня

Аналогічне опитування провели і серед жінок. За його результатами виявилося, що дівчата сильніші духом за хлопців. Адже протягом дня вони дивляться на протилежну стать лише 20 хвилин. Цей показник вдвічі менший, ніж у чоловіків. За рік дівчата у віці від 18 до 50 років милуються чоловіками лишень 6 місяців.

Дослідники також з ‘ясували найбільш імовірні місця для споглядання за незнайомцями. До них належать нічні клуби, кафе, супермаркети та бари.

Нові статті

Схожі статті

Так малосольні огірки завжди готували тільки в Україні! Секретний рецепт бабусі Олени: від серця відриваю

Смачна закуска буде у вас у випадку неочікуваних гостей: як приготувати малосольні хрусткі огріки - всі будуть питати рецепт саме у вас. Справжня насолода.

“Чекали”: Тімур Мірошніченко розповів, як троє його дітей прийняли прийомну сестричку Ангеліну, якій 8 років

Багатодітний батько Тімур Мірошніченко поділився емоціями щодо спілкування із названою донькою Ангеліною. Разом із дружиною Інною ведучий вдочерив дівчинку і познайомив її з іншими дітьми.

Пішли від других половинок заради одне одного: Марічка Падалко розповіла, як закохалася в Єгора Соболєва

Марічка Падалко була вірною своєму чоловіку протягом 15 років, доки не зустріла Єгора Соболєва, якому народила трьох дітей: як познайомилось подружжя?

Найтонші та еластичні млинці виходять на воді: а ви думали – на молоці. Бюджетний рецепт “Сніданок на ранок”

Млинці - це ідеальний сніданок, який зможе приготувати будь-хто та не обов'язково готувати їх на молоці, адже на воді вони виходять ще в 100 разів смачнішими - рецепт.